סדנת השף לפודיז

סדנת השף לפודיז

סדנת השף לפודיז

הסדנה המפנקת של ארז קומרובסקי, מיועדת לחובבי אוכל (פודיס) אמיתיים. חגיגה גדולה ומגוונת של ריחות, טעמים וצבעים.

זאת ההזדמנות שלכם לגלות את הסודות המקצועיים מאחורי הסירים, ולשמוע טיפים ששפים שומרים בדרך כלל רק לעצמם. במסגרת הסדנה לומדים איך לבנות ארוחה מדהימה עם מאפים, דגים, פירות ים, בשרים, ירקות, גבינות, שמני זית, תבלינים ועוד חומרי גלם משובחים. מתחילים את היום על מרפסת ביתו של ארז במתת, מול הנוף המרהיב של הרי הגליל העליון. שם מחכה לאורחים ארוחת בוקר קלה: לחם כפרי עשיר וסלטים מירקות העונה. ארז מוזג יין וכבר מתחילים להרגיש בבית.

מהמרפסת יוצאים לסיור בבוסתן האורגני, הצמוד לבית. מטיילים בין ערוגות גן הירק, ממששים, מריחים וטועמים את עשבי התבלין ומעוררים את התאבון לקראת העתיד לבוא.

בסיום הסיור נכנסים לחדר הסדנאות, שם מעביר ארז סדנה פרונטלית. ארז מבשל ומדגים מנה אחרי מנה – את המנות הוא בוחר לפי מצב הרוח, העונה, ומה שמצא באותו יום בשוק או בגינה. לרוב ארז יתחיל בדגים נאים, למשל טרטר פרידה ואבוקדו, ימשיך לדגים עטופים בעלי בננה, ויתקדם לסרטנים בתמרהינדי ועלי בזיליקום עם ברוקולי מהבוסתן. בהמשך ארז מכין חזה עוף במיסו לבן עם עלי תרד תורכי וציר עוף, צורב שקדי עגל בכוכבי אניס, משפד אותם על ענפי אלון ומגיש יחד עם טאבולה עדשים שחורות, מבשל שומר בזעפרן וחמאה מזוקקת, ממלא טלה בפריקי ובפיסטוקים, וגם משתעשע עם צלעות טלה.

בסוף כל הדגמה טועמים את המנה שזה עתה הוכנה, ומלווים את האכילה ביינות מתאימים מיקב רמת הגולן, שנמזגים לגביעים ללא הפסקה.

בסיום ההדגמות והארוחה יוצאים המשתתפים אל הפרגולה שבבוסתן, שם יוכלו ליהנות משתייה חמה וקינוח מתוק - קראמבל פירות העונה, עוגת שמרים עם מרציפן או כנאפה נהדרת תוצרת בית.

משך הסדנא: ארבע שעות
מקום מפגש: מתת

תגובות אורחים

38.

"השתתפתי בסדנת בישול לפודי'ס אחרי ש'התאוששתי' מההבנה שלא נבשל אלא רק נצפה ונאכל, התמסרתי למספר שעות לארז - שבשפה ברורה וקולחת מעביר משנה סדורה לגבי אופי הבישול בארץ, חומרי הגלם העונתיים ושיטות הבישול המתאימות לכאן אכלנו מבחר מדהים של מנות, מלוות בהרבה יין משובח ונהניתי מכל רגע"

— חיים, צפון | 13.07.16 19:29
37.

"ארז, היה מוי כף!!! נעים רגוע חוויתי. הנוף המהמם האירוח הנינוח והמזמין שלך והאוכל!!!!! כמה מיוחד וכמה טעים. ממליצה לכל מי שפוגשת. נבוא שוב. תודה ענקית לבנותינו על המתנה ולך."

— רחל פטרבורג, מושב טל שחר | 22.03.16 12:23
36.

"היינו בסדנת פודיז ביום חמישי, מקום יפיפה, אירוח נדיב, יין זורם, אוכל טעים מאוד מאוד, בין הארוחות הטובות שאכלנו. וארז מארח מקסים ובגובה העיניים. אין למידה משמעותית זו סדנה שנועדה יותר לאוכלים, לחוויה נוצרת אווירה מאוד נעימה עם הקבוצה ובילוי כיפי. אחזור שוב.."

— מירי, הוד השרון | 28.02.16 12:03
35.

"הגענו לסדנת הפודיז של ארז ביום שישי האחרון. לאחר שבוע סוער התברכנו ביום שמש מדהים! ביתו של ארז במתת המשיך להאיר פניו אלינו.אנשים טובים,מטעמים, יין ומצב רוח טוב. פשוט - להינות. הארוחה עצמה מטורפת בגיוונה ובנדיבותה. בכלל, נדיבות היא שם המשחק בסדנא הזו מכל הבחינות. הקבוצה היתה הטרוגנית ומענינת, האווירה היתה מעולה, האוכל היה חלומי, וארז עצמו מביא המון תשוקה לאוכל ואהבה לאנשים.היה לנו כיף גדול !!!! ממליצה בחום!"

— רונית עובדיה, קרית אונו | 02.02.16 11:41
34.

"נסעתי עם חברה טובה והיה פשוט נפלא. לנסוע רחוק רחוק (הגענו מתל אביב) ולהרגיש מייד בבית - לא טריויאלי, אבל זו האווירה שארז משרה עליך. הכל מזמין, יפיפה ונעים לעין וכמובן - אוכל משובח ומפנק, יין משמח וקבוצת אנשים שהופכת בשנייה למכרים ותיקים שצוחקים ומפטפטים ביניהם. מומלץ בחום לגוף ולנשמה"

— עינת, תל אביב | 31.01.16 23:36
33.

"סדנה לבישול גלילי, חוויה יוצאת מן הכלל:המקום, האווירה, הגינה, האוכל. ומעל הכל, וארז. הכל היה .נפלא, נבוא שוב, זה בטוח. תודה, ארז!"

— אירינה ומתי, מזכרת בתיה | 19.11.15 21:12
32.

"ביום חמישי האחרון, לקחנו חופש מהשיגרה ונסענו להתארח אצל ארז קומורובסקי במתת, סוף העולם שמאלה...שם. הכי קרוב לאלוהים. ארז, מארח למופת, נטול אגו ומוכשר מאוד. כל ביס, גם כאלה שבחיים לא הייתי טועמת, כמו טרטר פילה עם אנשובי וצלפים למשל... היה מהמם. ארז, המקום, הדרך לשם, החברה המגוונת, האוכל המופלא, יום קסום היה לנו. לכו על זה, ואל תחכו ליום הולדת, יום נישואין וכד'..."

— מרב ודרור, מודיעין | 15.11.15 19:00
31.

"אתמול 12.11.2015 התארחנו בסדנת הבישול. חוויה בלתי רגילה ,נוף גלילי מדהים ,מזג אויר מעולה ומעל לכול קבלת הפנים החמה שלך ארז .ארוחת הבוקר, עם טעמים מאלפים. המשתתפים ,האווירה המסקרת של סודות הבישול הזמין עם חומרי גלם המצוינים ,ספקו לנו טעמים מדהימים ומענגים. מזיגת היינות והפוקצות , דבר שאי אפשר לעמוד בו .הכול היה טעים ,מסקרן וכייף .הייתה לנו הזדמנות לפגוש אנשים ממקומות שונים בארץ ומשכבות גיל שונות . רעיון הסנדא היה מעולה . לא יכול להיות טוב יותר ממנו. בהצלחה לאורך כל הסדנאות. ארז היה נפלא"

— רות ויצחק מנור, כרמיאל | 13.11.15 12:20
30.

"התארחנו היום בסדנת השף ונהנינו מכל רגע - החברה הנעימה, ארז המקסים וכמובן מהאוכל המעולה והיין האיכותי שנמזג ברוחב לב. נחזור בשמחה להשתתף בסדנאות הנוספות ;)"

— יעל ותום, השרון | 17.09.15 19:27
29.

"היה לנו העונג לבתי ולי להשתתף בסדנא ביום הבחירות 17.3.15 , בחירה טובה מזאת לא יכלה להיות! הכול היה מושלם, בית מקסים, נוף מדהים ובעיקר המארח ארז מסביר הפנים שאירח גם את השף אבי ביטון - שניהם היו שילוב מנצח! הבוקר נפתח בארוחת בוקר משובחת והיין נשפך כמים. הסדנא הייתה מאד מעניינת, למדנו וקבלנו הרבה טיפים גסטרונומיים ולא הפסקנו ל"טעום" את האוכל הנהדר שהודגם והוכן על ידי ארז ואבי . בקיצור, חוויה מפנקת ביותר עם טעם של עוד..."

— נאוה ואילונה קרשני, תל אביב | 18.03.15 23:46
28.

"השתתפנו בסדנת הפודיס ביום שישי, 13/2. בחוץ היה קר ורטוב, בפנים היה חמים ונעים. הודגמו מתכונים שעושים חשק להיכנס למטבח ולבשל, עכשיו ומיד. היינות שליוו את הארוחה היו מצויינים. כגרגרנים ידועים, כושר האיפוק שלנו עמד למבחן מאתגר במיוחד. נכשלנו, ולהגנתנו נאמר שלא היינו היחידים. אין ברירה, נבוא שוב כדי לראות אם בפעם הבאה נפגין יותר כוח רצון אל מול השפע הטעים הזה, וגם כדי ליהנות מהמרפסת עם הנוף הנהדר, וכמובן כדי לקבל עוד השראה מארז. תודה!"

— יובל ואורלי פינקלמן, השרון | 15.02.15 18:01
27.

"לארז וכל הצוות תודה רבה על הכל, היתה חוויה משפחתית מושלמת , האווירה , המקום , הטעמים , הנוף, ההתיחסות של ארז להורים ולכולנו. המון תודה, נהננו מכל רגע, נבוא שוב."

— ענת אלקלעי, מרכז | 21.01.15 14:32
26.

"כמו תמיד, אלי ואני והפעם הצטרפה אלינו הבת שלנו, נהנינו מאד וכי למה לא? בית מגניב, נוף חלומי, ארוחת בוקר נפלאה, והמאכלים שלמדנו להכין בסדנא בה אירח ארז את השיף עמוס ממסעדת הלנה בקיסריה אמ... יאמי יאמי וכמה ששני הגברים האלו מקסימים. היה לנו העונג לבלות , לשתות יין, לאכול באווירה כייפית."

— מימי היינה, מרכז | 21.01.15 14:25
25.

"קיבלתי את הסדנא מתנת יום הולדת. חשבתי שאני באה לעבוד קשה במטבח 4 שעות ולהפתעתי הגעתי למקום מדהים ביופיו, לבוקר שכולו פינוק באוירה קסומה עם אנשים איכותיים ואוכל מובחר ומשובח. ארז לא התפשר באיכות המוצרים ובישל אוכל גורמה. הביא מוצרים טריים איכותים שבמטבח הקולינרי נחשבים ליוקרתיים מאד. היין נשפך בכמויות . מצב רוח גבוה . אפשר לסכם שבוקר מהנה ומיוחד כפי שחוויתי לי זה היה סוג של בילוי חדש שונה ובהחלט מומלץ לחוות אותו. אני יודעת שאמליץ לחבריי וכבר יודעת מה אתן מתנה לכל אהוביי הקרובים לי."

— לוי עליזה, נהריה | 05.01.15 11:16
24.

"לארז והצוות תודה רבה על אירוח כפרי, היה תענוג, טעים ונעים, 4 מילים לתאר את הסדנא: חווויה...קולינרית...בלתי...נשכחת... המקום מדהים עם נוף מהמם, אווירה מחממת ונעימה ביותר, צוות נדיב ומפנק שנתן לנו הרגשה של מלכים, כמובן לא לשכוח "על הדרך" גם קיבלנו אין ספור טיפים של בישול, מקווים שנוכל לפקוד את מחוזותיכם שוב בסדנא נוספת."

— גלי מעוז, רמת ישי | 04.01.15 18:05
23.

"ארז ארז.. מה עוד לא נכתב כאן בתגובות על הסדנאות שלו? זה איש, שיודע לקלף קליפות לא רק מבצל, אלא גם מבני אדם... תוך דקות ספורות ארז יצר סינרגיה מדהימה בקבוצה כה מגוונת של המשתתפים וכך יצאנו לדרך - לטייל בין הערוגות, להריח תבלינים, לשמוע מסודות השף החביב, וכמובן כמובן גולת הכותרת - הקסם של סדנת הבישול. השתתפנו בסדנת פודיז - ארז הכין בקלות מנות כל כך מושקעות טעימות וצבעוניות. הכנסת אורחים, פינוקים, כוסות היין שלא נותרו ריקות לרגע ואוכל משגע - כל זה עשה את הסדנה לבלתי נשכחת. תודה רבה!"

— אלה, מרכז | 07.12.14 16:03
22.

"בת זוגי שתבדל לאריכות הפתיעה אותי בסדנת בישול במתת, זה לא שהיא הולכת לתלות את הסינור ולהשאיר לי את הקולינריה, ממש לא, אבל זו היתה הזדמנות לחגוג ובמקום באמת קסום, הרבה לספר מה היה שם אני לא כל כך זוכר, גם הרשימות והמתכונים שרשמתי שמה לא כול כך קריאים, אני זוכר שהיה שם המון יין מצויין, ועד שלמדתי את הטריק שאין מחזיקין כוס ריקה כשארז בסביבה, נאלצתי ללגום כמויות מסחריות מהנוזל הזה, האוכל היה מדהים, ארז הפליא בנו את מנותיו ובקצב, למזלי זוגתי ראתה את הנולד והזמינה צימר במתת, מבטיח לחזור אחרי שאתאושש."

— מיכל ויואב, שרון | 30.11.14 17:37
21.

"חגגנו יומולדת לאייל, בסדנה המענגת את כל החושים, אצל ארז ב-מצפה מתת. המקום- מדהים, נוף- עוצר נשימה, ארז- פינק את הקבוצה שלנו במשך ארבע שעות, בסלטים, לחמים, דגים, בשרים, פירות ים והרבה יין משובח. האוכל היה נפלא, הדינמיקה בקבוצה הייתה מעולה, היין העלה לכולם חיוכים על השפתיים. נהנינו מאד. תודה רבה לארז ולצוות המקצועי . דנה ואייל"

— דנה ואייל, המרכז | 03.11.14 12:01
20.

"תודה על יום מדהים!! היה טעים, כיף וחוויה אחרת ומיוחדת. בטוחה שנפגש שוב:)"

— שחר גרינפלד, מרכז | 02.11.14 13:09
19.

"זו המתנה הכי כיפית שאפשר לתת, וכמובן לקבל. החוויה מתחילה כבר בדרך עם נוף קסום - הנוף הגלילי, ממשיכה באוכל משובח ויין מעולה שנמזג ברוחב לב לכוסות ובאווירה נהדרת שמשרה הבית של ארז. לא רצינו שייגמר!!! טליה וענת סדנת פודיז 29-8-2014"

— ענת וטליה, מ.א. מנשה | 08.09.14 17:17
18.

"היינו ארבעה אנשים ביום שישי 8-8-14 הסנדא היתה מקסימה מושקעת בחומרי גלם משובחים וטריים היין זרם כמים (אני לא שתיתי מישהו צריך לנהוג חזרה) ארז מלא סבלנות מסביר ומדגים איך להכין את המנות אבל פה מגיעה האבל היינו 26 איש לטעמי הרבה אנשים אנחנו ישבנו בסוף ולא ראינו את ההדגמות והרגשנו כי באנו לארוחת טעימות בתודה יקי ועשורה"

— יקי ועשורה לזר, רמת גן | 12.08.14 19:58
17.

"ביום שישי האחרון הגענו למצפה מתת, לארבע שעות של שיכרון חושים וטעמים. הנוף הגלילי, ארוחת הבוקר הרעננה, היין שנשפך כמו מים וכמובן המפגש הבלתי אמצעי עם ארז הפך את הבוקר לחוויה קולינרית חושנית, גרגרנית, נהנתנית ומסעירה. אין לנו ספק שנחזור, ובקרוב מאוד, לפרק שני במסע התענוגות הזה. תודה"

— עמית ורמה דקל, הרצליה | 29.06.14 15:34
16.

"לפני שבועיים השתתפנו בסדנא שהיא בעצם אירוח מכל הלב אצל ארז. היינו ארבעה אנשים, בעלי שחגג יום הולדת וחברים שקיבלו ממני את הסדנא כמתנה למעבר לדירה חדשה. בתור אשה שחובת בישול השתתפתי בעבר בכמה וכמה סדנאות בישול אבל אין מה להשוות מכל הבחינות. קודם כל המקום המופלא שברגע שנכנסים אליו מתחיל העונג. בהמשך האירוח , ארוחת בוקר, ביד רחבה והטעמים. . ! הסדנא עצמה מתקיימת למטה ואין הרגשה של שיעור אלא כיף שמהול בהומור. ארז הצליח לחבר בין האנשים ובישל לנו תוך כדי הסבר והרבה טיפים אוכל מהמם. חוויה שאסור להחמיץ!"

— דיאנה וינראוב, רמת השרון | 21.05.14 07:08
15.

"סדנא שכולה כיף אחד גדול. החל מהמקום עצמו, שהוא ממש גן עדן, עבור בארוחת הבוקר המפנקת שהוגשה על המרפסת הצופה לנוף, משם לשיטוט המהנה בגן התבלינים ובהיכרות עם צמחי התבלין, להיכרות החביבה בין המשתתפים, ולסדנא עצמה שבה ארז הדגים בנועם ובחן רב מאכלים שונים שאותם אכלנו בהנאה רבה - כל דבר היה טעים ביותר. והסוף - רביצה על הכורסאות המפנקות בגן המקסים, שוב אל מול הנוף הנהדר. מה עוד אפשר לבקש?? ממליצה מאוד!"

— שוני, רעננה | 12.05.14 22:16
14.

"סוף סוף הגיע הרגע הגדול ה-סדנא. שש חברות בנות 50+,שלמדנו יחד בתיכון,@ חברנו יחד להשתתף בסדנא. בשם כולנו אני מודה לארז ,לדני ולשאר הצוות על היום המאלף. האווירה, האוכל, הטיפים, הבית והגינה. אני רוצה לציין שההשתתפות הייתה בהזמנת ארז כפיצוי על אירוע שלג שגרם לנו ועגמת נפש רבה . אנו מרגישות שהפיצוי היה מעל ומעבר, ניתן מכל הלב וברוח מפייסת. ומה שניתן מהלב נכנס ללב. אני בטוחה שעוד נפגש בסדנאות נוספות. יישר כוח ארז ."

— קבוצת אורה, חנתון | 25.04.14 17:24
13.

"הסדנא הייתה עבורנו אירוע מהנה ביותר. מתחיל במיקום המדהים בהרי הגליל , ממשיך בגן הירק והתבלינים וממשיך האוכל ועוד אוכל טעיייים ומדהים באיכותו ובפשטות ההכנה , מלווה ביינות שונים לכל מנה. באמת חוויה שלא נשכח. כבר מפנטזים על הסדנא הבאה. ארז - כל הכבוד. נורית ומשה - רעננה."

— נורית ומשה גולדשטין, רעננה | 09.12.13 15:02
12.

"כל כך נהנינו בסדנת פודיז! קודם כל הגענו לבית המדהים של ארז במתת שהנוף ממנו עוצר נשימה. מייד כשהגענו פינקו אותנו ביין וטאפאסים, שחס וחלילה לא נהיה רעבים לרגע :) משם המשכנו לסיור רגלי קצר ומהנה בחוות התבלינים של ארז, ולבסוף הגענו לחלל עם שולחנות אבירים. מאותו הרגע לא הפסקנו לשתות ולאכול, ללמוד ולהינות. האוכל היה לא פחות ממדהים והאווירה פשוט כיפית. החוויה היא פחות של קורס בישול ויותר של ארוחת שף פרטית, ומבחינתנו זה מה שעשה את ההבדל. מומלץ בחום! וגם כמתנה למישהו שאתם ממש אוהבים :)"

— שני, תל אביב | 12.10.13 20:32
11.

"היינו בסדנת השף לפודיז, ללא ספק ה-סדנא! מעוררת השראה, מלמדת, טעימה, מרעננת, פשוט חוויה. הצוות מהמם ומפנק, יין חופשי והמון המון סוגים. האוכל- בין הטעימים שאכלנו, וארז חוויה בפני עצמה! היה פשוט מעולה!"

— נירית, כפר סבא | 17.08.13 14:05
10.

"הגענו לארז בבוקר שישי קיצי. הוא הזמין אותנו אליו הביתה ביד רחבה כבר מהרגע הראשון. הנוף עוצר הנשימה, הריחות שעלו מהבוסתן וכמובן החוויה הקולינרית - כולם היו בלתי נשכחים! חגיגה של טעמים וצבעים, לעין ולחך! המנות לא הפסיקו לזרום, וגם היין... מה שהפך את כל היום הזה לחוויה נפלאה ומעשירה. ארז מקסים, מלא חוש הומור ומעניק בנדיבות מהידע העצום שלו במטבח ובכלל. ממליצה בחום להגיע ולהתמסר לאירוח מעורר השראה!!! תודה רבה, מקווים שנגיע שוב בקרוב!"

— נטע, תל אביב | 05.08.13 09:21
9.

"ההגעה למתת, היא מתנה בפני עצמה, הרגשתי שאני מסתובב בארץ אחרת, שכוחה, נעימה, מרחיבה... ארוחת הבוקר (שלא אכלתי בבית) התחילה עם כוס יין ונוף משכר, גם למנת הבוקר השנייה קיבלתי יין (הקדמתי לפני כולם), הנוף עדיין שיכר אותי, נשמתי אותו לעמקי נשמתי...היה מהמם... ואז הגיעו האנשים אט אט ובעצלתיים נעימים הוגשה לנו ארוחת בוקר מזינה ומשגעת חושים..וכך שאנו שבעים, התחלנו בסדנא...ממליץ לכם לבוא ולחוות אותה בעצמכם, שווה, כדאי, מרחיב, מלמד, מענג... וארז...כל הזמן בנתינה של אהבה לאוכל תודה לך...נהנתי מכל שנייה"

— ערן אייזן, חיפה | 01.07.13 20:07
8.

"לארז קומרובסקי, תודה גדולה על חוויה מאוד מיוחדת, מאלי ודרורה הלוי (תנ"ך). השתתפנו בסדנת השף לפודיז ביום שישי 31/05/13. קבלת את פנינו במאור פנים, ביין שנמזג בשפע ובמטעמים שעינגו את החיך. המשכנו לבלות במהלך היום בסדנת בישול עם קבוצת אנשים מעניינת תוך שאנו נהנים מהסבריך המפורטים ומהתוצאות של מעשי ידיך להתפאר - מאכלים נפלאים ומיוחדים! האישיות שלך הנעימה חיברה בין כולנו ויצרה אווירה שהילכה עלינו קסם. כל כך טעים, כל כך נעים וכל כך אסתטי ויפה. בהצלחה לך ובברכות לטוב, דרורה ואלי הלוי."

— דרורה הלוי, קיבוץ שדה נחום | 12.06.13 09:21
7.

"שמי רינה, מקיבוץ קלייה. אני בוגרת שני ביה"ס לבישול אחד מהם Cordon Bleu. כטבחית מקצועית וסתם כאחת שאוהבת להנות, אני חייבת לציין שהיה מאלף. חוש ההומור, ההתעניינות בכל אחד ואחת, וכמובן הבישול. האוכל היה קליל, יצירתי ומאוד טעים ונדיב מעל ומעבר למצופה. האווירה הייתה חמה ומאוד נעימה והבית והגינה יפהפיים. מצחיק להרגיש כך אך בן זוגי ואני יצאנו בהרגשה שאנו רוצים לבוא שוב, האנשים והאוכל, הרגשת הנופש, החום וההומור של ארז... איזה כייף, מאוד מאוד מומלץ. אז אולי להתראות רינה וגלעד מקלייה"

— רינה מאס, קיבוץ קלייה | 20.05.13 12:01
6.

"ארז אתה בן אדם מיוחד ומעורר השראה שכיף ללמוד ממנו. הגעתי לסדנת השף לפודיז' שאמנם היתה די מזמן אבל החוויה והטעמים עדיין איתי כזכרון נפלא. כבר חושבת על הפעם הבאה..."

— סיגל, תל אביב | 12.04.13 16:52
5.

"ארז, חבילה של טעם טוב, זוהי הכותרת של אלבום התמונות שהעליתי לפייסבוק. ולא בכדי, החל מקבלת הפנים המנעימה והמטעימה, עבור דרך הנוף המשכר(אחח, המרפסת הזו), החן שבבית המרהיב, הגן מהסרטים והקולינריה החכמה ומאד מרשימה טעימה, כזו שעושה שימוש במטבח מקומי, על עונותיו, והמוגשת בכלים הכי יפים. נו, אז מה הפלא שהתרחב לבבי. היה שם מהכל. *את טריק העישון החם הביתי כבר יישמתי על פילטים של עוף לשמחת הסועדים בערב החג. תודה רבה על יום ממלא. מקווה שנתראה בקרוב"

— נורית פלד, נתניה | 01.04.13 07:35
4.

"הגענו לסדנת הפודיז בעיקר עם סקרנות לקראת המפגש. התקבלנו במאור פנים וחשנו שפתחת בפנינו ביתך ולבך. הארוח הנדיב, האישיות הלבבית, המקצועיות וכמובן האוכל המצויין עלו מעל ומעבר לכל הציפיות. חזרנו עם שלל חוויות ורצון למפגשים נוספים. תודה רבה תמי ואורן"

— תמי חסקלוביץ, חיפה | 24.02.13 18:40
3.

"הגענו בעקבות יום ההולדת של בעלי, אך ללא ספק שנינו קיבלנו מתנה יקרה. איך אפשר לתאר את ההנאה שחווינו בדרך טובה? מרגע הכניסה לביתו של ארז, התחושה היא שנכנסים לביתו של חבר משכבר הימים - אווירה נעימה, נינוחה וחמימה. ההרגשה מתעצמת ומתחזקת בעקבות הכרות מעמיקה יותר, הומור, טיפים, עצות, ידע וכמובן אוכל טעים (היו לא מעט הבעות עונג על פרצופי המשתתפים). על התהליך מנצח לא אחר מאשר ארז שבעזרת תשומת לב לפרטים הקטנים, חוכמה ואופי מיוחד במינו מעניק חוויה יחודית, מהנה ויוצאת דופן שמשאירה טעם של עוד..."

— ברדלי ושירית ברזילאי הריס, כרמיאל | 06.10.12 22:52
2.

"בחוץ היה חם... כשנכנסנו לביתך ביום חמישי האחרון נשכח החום. איש מיוחד אתה, ארז. מי שמארח בביתו לסדנאות בישול במהלך השבוע אנשים זרים וגורם להם להיות קרובים ומפויסים, הוא איש רחב לב, אוהב בריות. וככזה, אני רואה אותך כחלק מהבית היפה יפה שלך שכול כך מתמזג עם הנוף המדהים, עם הבוסתן הפראי שטיפחת, בו צומח הכל ונראה כמו באגדות, והבישול שלך, שהוא טבעי כל כך על רקע זה - גם ארצי, פשוט, מחושב ואינטואיטיבי ביחד, וגם עדין. אכלנו קסם. היה חם בחוץ והיה חם בלב... תודה. סופי ואלכס."

— סופי ואלכס פוזנר, באר-שבע | 14.07.12 14:40
1.

"חומרי הגלם הטובים והטריים ביותר, המתכונים הלא-מסובכים אך עם הטוויסט המיוחד של ארז, הפכו את היום הזה לחוויה מושלמת! תודה מקרב לב"

— רחל, חיפה | 20.05.12 22:42
יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017