סדנת דגים ופירות ים

סדנת דגים ופירות ים

סדנת דגים ופירות ים

מתנות מהים... נכיר סוגים שונים של דגים ופירות שבאים מן הים ונראה כמה קל ופשוט להכין מהם מעדנים.

סדנת בישול דגים ופירות ים תתמקד בתנובת הים ולא בדגי הבריכות האומללים והפחות-טעימים.

רבים מאיתנו נרתעים משימוש בתנובת הים בביתנו הפרטי וחבל שכך, כי אפשר להתקין ארוחה מזינה מדגים ומפירות ים בקלות ובמהירות יחסית. במפגש זה נפיג את החששות ונחבר אתכם לים!

הסדנא תחל במפגש של המשתתפים על מרפסת הבית מול נוף הרי הגליל העליון.

ארוחת אנטיפסטי קלה, לחמים ויין ילוו את מפגש הפתיחה.

לאחר מכן נצא לסיור בבוסתן האורגני. בבוסתן גדלים ירקות ופירות בהתאם לעונות השנה.

בסיום הסיור תחל סדנת הבישול הפרונטלית.

נכיר מספר סוגים של דגים ופירות ים ונלמד איך לוודא את טריותם.

ארז ידגים, ילמד ויכין סוגים שונים של דגים ופירות ים. נלמד איך להימנע מייבוש הדגים, איך לנקות ולהכין את פירות הים מבלי שיהפכו "לגומי" בבישול ועוד.

נכין מטעמים כמו:

  • ‏סביצ'ה מוסר ים עם לימונים כבושים, בזילקום ולימונים כבושים.
  • פילה אינטיאס עם עלי שומר ושמן זית מעושן בפויקה, על סחט קולרובי, לימון כבוש ופומלה.
  • סרדינים נשואים במלוי פיסטוק, זיתי טאסוס ושום עם אריסה של פטרוזיליה.
  • קרפצ'יו מוסר ים עם סלסלה של שומר ורימונים.
  • קבב דג ים עם שמן אבוקדו וטחינה יוגורט.
  • קלאמרי מטוגן עם במיה, שום עראק ויוגורט כבשים.


המתכונים משתנים בהתאם לעונה ולמצאי בשווקים.

הסדנא תלווה ביינות של יקבי רמת הגולן ובלחמים שהוכנו בבית הספר לבישול.

נסיים בקינוח קפה ותה בפרגולה בבוסתן.

משך הסדנא: שש שעות
מקום מפגש: מתת

תגובות אורחים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017