את הסדנה מתחילים על מרפסת ביתו של ארז במתת, מול הנוף המרהיב של הרי הגליל העליון. עם כוס יין ביד, לחם טרי (ראשון מבין רבים) שיצא מהתנור, וכמה מנות אנטי פסטי קלות מירקות העונה. מהמרפסת יוצאים לסיור בבוסתן האורגני, הצמוד לבית. מטיילים בין ערוגות גן הירק, ממששים, מריחים וטועמים את עשבי התבלין ומעוררים את התאבון לקראת העתיד לבוא.
בסיום הסיור נכנסים לחדר הסדנאות, שם חולק קומרובסקי עם המשתתפים את הידע העצום שצבר במהלך השנים, מדגים טכניקות ומסביר אותן, מוזג את היין ומאכיל את האורחים בחומרי גלם טריים ומשובחים, הכל במסגרת הסדנה הפרונטלית. בין המנות שמכינים בסדנה: לחמים מהירים כמו לחם ארבע גבינות, בואיקוס, שבלולי מנגולד ופטה כבשים ועוד – כיד הדמיון הטובה על ארז. במקביל מכינים גם תבשילים מהירים, מבשר ודגים בשילוב ירקות העונה ותוך שימוש בשמני זית משובחים. חשוב לציין שכל המנות הן לדוגמה והתפריט הסופי יקבע סמוך למועד הסדנה, לפי מגוון ירקות הקיץ שיעמדו לרשותנו. את הארוחה מלווים שפע של יינות מיקבי רמת הגולן.
בסיום ההדגמות והארוחה יוצאים המשתתפים אל הפרגולה שבבוסתן, שם יוכלו ליהנות משתייה חמה וסיום מתוק.
תגובות אורחים