סדנת קרניבורים לאוהבי הבשר

סדנת קרניבורים לאוהבי הבשר

סדנת קרניבורים לאוהבי הבשר

סדנת הבשרים מיועדת לכל מי שמילים כמו אסאדו, שפונדרה, קרפצ'יו ושיפודים מעבירות בו ויברציות של עונג.

את ההרפתקה הקרניבורית מתחילים על מרפסת ביתו של ארז במתת, מול הנוף המרהיב של הרי הגליל העליון. עם כוס יין ביד, לחם טרי שיצא מהתנור, וכמה מנות אנטי פסטי קלות שהוכנו זה עתה ואנחנו מוכנים להתחיל. מהמרפסת יוצאים לסיור בבוסתן האורגני, הצמוד לבית. מטיילים בין ערוגות גן הירק, ממששים, מריחים וטועמים את עשבי התבלין ומעוררים את התאבון לקראת העתיד לבוא.

בתום הסיור בבוסתן נכנסים לחדר הסדנאות, שם מדגים ארז את הכנת המנות. ההדגמות נעשות תוך שיחה קלילה ומשעשעת, שבמהלכה מחלק ארז למשתתפים אינספור טיפים, רעיונות, עצות והסברים: מה זה בשר מיושן, איזה נתחים מיותר ליישן ואילו עדיף לאכול טריים, מה קורה לבשר אחרי ההקפאה, איך חותכים בשר בצורה נכונה – ועוד.

מה טועמים? על פי הרוח שתנוח על השף באותו יום. בין השאר יהיו שם מנות כמו קרפצ'ו עגל בשמן ובצל ירוק; קובנייה טלה עם פיסטוק קלוי וחצילים קלויים; שקדי עגל על שיפודים; טטאקי פילה על תבשיל תרד; מעורב גלילי של לבבות עוף, כבדים וחזה עוף שהושרו באריסה; תבשיל שפונדרה עם שעועית לבנה, שומר וארטישוק ירושלמי; כרובית ממולאת בטלה טחון וצנוברים, ועוד ועוד – כיד הדמיון הטובה על ארז, ובהתאם לעונת השנה שבה מתקיימת הסדנה.

בסוף כל הדגמה טועמים המשתתפים את המנה שזה עתה הוכנה, ומלווים את האכילה ביינות מיקבי רמת הגולן (המותאמים לכל מנה במיוחד), שנמזגים בנדיבות.

בסיום ההדגמות והארוחה יוצאים המשתתפים אל הפרגולה שבבוסתן, שם יוכלו ליהנות משתייה חמה וקינוח מתוק – קראמבל פירות העונה, עוגת שמרים עם מרציפן או כנאפה נהדרת תוצרת בית.

משך הסדנא: ארבע שעות
מקום מפגש: מתת

תגובות אורחים

50.

"החווייה היתה מופלאה. כיף לנסוע צפונה עם סיבה כל כך טובה, להתארח בחבורה נעימה, אירוח שופע ורחב יד. ארז, בהליכות פשוטות ומומחיות אנינה המורגשת בכל דבריו ומעשיו, הרשים אותי ולימד אותי רבות. יופי של יום! באיזו קלות מסתדרת לה חבורת זרים זה עם זו בתוך הנוף, האוירה, הלימוד וההנאה, והכל זורם..."

— עיניה שת, פרדס חנה | 30.06.16 11:15
49.

"השתתפנו בסדנת בשרים בתאריך 17.12. הסדנא הייתה מעניינת מאוד. קיבלנו ידע רב והמון מתכונים. מכל מאכל שהוכן קיבלנו טעימות נדיבות. התפריט היה מגוון וטעים מאוד. הסיור בגן הירק מפתיע ומלמד. לסיכום, טעים, מקצועי, מלמד ומאוד משתלם. מתכננים להגיע לסדנאות נוספות."

— מיכל, גן יבנה | 22.12.15 19:24
48.

"בתור צמחונית כבר כמעט שלושה עשורים אני חייבת להודות שיצאתי שבעה ומאושרת...תודה על הפינוקים, השפע ועל הטעם הטעים טעים מאוד! בעלי הקניבור זכה לראות להרגיש ולטעום בדיוק ב 40 שלו ושמח מאוד על ההפתעה. תודה רבה ויש לי הרגשה שעוד נשוב... (-:"

— נירית ואבי, קרית ביאליק | 26.09.15 17:05
47.

"לארז ולצוות זאת הסדנה השנייה שלנו ואנחנו מודים לכם על יום קסום מלא באינפורמציה ובעיקר אוכל טעים. 2 הסדנאות שהשתתפנו בהן היו קסומות ומלאות בחומר שימושי וידע שצברנו. האירוח היה מהנה מאוד ובהחלט נמליץ לכל מכרינו להשתתף ולחוות את החוויה הנעימה שחווינו יישר כח וחג שמח"

— איציק לניאדו, קריות | 25.09.15 08:40
46.

"וואו. מהרגע הראשון - הכניסה למקום הקסום (ואני תושב הצפון, קשה להפתיע אותי...) והזרימה ישר ליין, לגבינות, ללחמים המפנקים ולארוחת הבוקר הקלה שכבר מצליחה להפתיע עם הטעמים אל מול נופי הגליל המרהיבים. המשכנו כמובן לסיור בגינת התבלינים (אפילו היא מפתיעה) ולסדנת הבשר עצמה, שם מצאתי את עצמי נדהם, לא פחות, מהוירטואוזיות של המתכונים וכמובן של ארז בהסברה, בבדיחות הקטנות וביכולת לתת לאורחים כמויות נדיבות של אוכל, יין ובעיקר - כמויות בלתי סבירות של רגעים של אושר, מהסוג שלא מוצאים כל יום. תודה תודה תודה!!!"

— אורן צור שביט, רגבה | 24.09.15 16:05
45.

"לארז ולצוות המסור,, בזכות אשתי הגעתי לסדנאת הבשרים ב 23/7 לרגל יום הולדת 50 וביחד עברנו חוויה נהדרת. האווירה והקצב של היום השאירו לנו טעם של עוד. היה נעים ומאד טעים . הפשטות של החומרים התבלינים עם הבשר האיכותי ,,,,שווה כל ביס וביס. ממליץ לכל אחד ואחת. תודה אופיר וכוכבה אברהם עין כרמל"

— אופיר, עין כרמל | 06.08.15 16:29
44.

"שלום רב השתתפתי בסדנת בשרים בתאריך 23.7.15.זאת היית חוויה יוצאת מן הכלל כאחת למודת אוסף רב של סדנאות.סדנה יחודית חברתית ומענגת."

— ניצה ארגוב, חיפה | 26.07.15 17:22
43.

"מקרים נדירים בחיים יש לך ציפיות מאוד גבוהות ממשהו, ומה שאתה מקבל עולה על הציפיות שלך, וזה המקרה של סדנת הבשרים! החל מהנוף המדהים, הריחות הנהדרים שליוו אותי במדרגות לבית של ארז, הפוקצ'ות המדהימות שנאפו בתנור והירקות הצלויים שהוגשו לארוחת הבוקר. חבל שלא יכולתי לשלוח את הריחות לחברים שלי באימייל! הסיור בגינת התבלינים היה נהדר, והסדנא עצמה - כל דבר שהוגש שם היה לא פחות ממדהים - הקובה נייה, השייטל, המרק, המעורב הירושלמי והכבש. קצת מצטער שלא צילמתי מתכונים מאלו שרשמו, אבל זה ממש לא העיב על החוויה."

— עומר בלכר, נתניה | 05.04.15 11:35
42.

"וואו, איך מסכמים חוויה ככ מעשירה וכיפית? מתנת יומולדת מושלמת, המרום, הנוף הכנסת האורחים, א.הבוקר שהיא רק ״נשנושים״ עד שמתחילים ככ טעים! כל הזמן ארז בעניינים, בודק שכולם מבסוטים ושכוסות היין מתמלאות.. הבוסתן, טעימות ואז הקסם האמיתי, תוך היכרות ושיחה והרבה צחוקים מתחילים... המתכונים הייחודיים, הטעמים והשילובים חמות ומלוח, מתוק ומלוח, מרירות, חריפות, שילובים לא קונבנציונליים. כזה עוד לא טעמנו. היה כיף, שתינו (מלא יין) אכלנו מכל טוב, קינחנו, ויצאנו שמחים ועשירים בידע ומתכונים והמון תמונות למזכרת"

— רותם ואייל דלל, כפר סבא | 14.01.15 09:34
41.

"ארז היקר, תודה רבה על חוויה נהדרת בסדנת הבשרים. כעבור ארבע שעות, כשהכל נגמר, לא האמנו שאחרי ארוחת הבוקר, כוס היין שלא נותרה יבשה לרגע, הקרפצ׳ו, המעורב הגלילי המיוחד, המרק העשיר עם העוף הצלוי, הסנייה קבב וארטישוקים, האוסובוקו המפואר, הקינוח והקינוחון האחרון בדרך החוצה, נצליח להגיע לאוטו ולנהוג הביתה למרכז הארץ. בפעם הבאה (ואין ספק שתהיה כזו) נשתל לעמוד בגבורה רבה יותר במיטב האמרות מייסרות המצפון היישר מפולניה (״מה? זה הכל? אבל לא אכלתם שום דבר? מה אני אעשה עם כל האוכל הזה״) וגם נזמין צימר צמוד :)"

— יעל וטל בר, רחובות | 14.12.14 16:44
40.

"סדנת מאפים וירקות 13.10.2014: מקום מופלא, ביתו של ארז, התקבלנו בארוחת בוקר נהדרת מלאה בכל טוב מגינתו של ארז, הועשרנו מאוד מהדברים שלמדנו ושבענו מאוד מהדברים שארז אפה ובישל. לסיכום: הכל נעשה ברוחב לב וטעם טוב. תודה"

— ריקי פלד, ראשון לציון | 22.10.14 17:18
39.

"המקום והאירוח קסומים ונעימים . אווירה טובה. יין איכותי .ארוחת בוקר מפנקת . אכזבה היתה לי ולחברה שהגיעה אתי מכך שהמנות שארז לימד שונות מהתאורים שנמצאים באינטרנט . סה"כ חביב . הרבה יין איכותי ."

— מאיה, עמק חפר | 15.06.14 11:35
38.

"במקום מקסים ונעים בילינו מספר לא מבוטל של שעות עם המון אוכל שתיה ושיח נפלא. ארז והצוות שלו פתחו לנו את דלתם שולחנם ולבבם. היה טעים ונעים. ממליצה בחום"

— מיה כנן, עמק חפר | 01.06.14 06:59
37.

"היו לנו שעות מהנות, מענינות,ובעיקר-טעים טעים.ארז וצוותו ארחו אותנו בשפע ובנדיבות.פינוק אמיתי.אנחנו עוד נחזור..."

— אביגדור ניר, ירושלים | 25.05.14 22:16
36.

"קיבלנו את ההרשמה לסדנת הבשרים מהילדים. אין ספק שהמתנה הייתה נפלאה וטעימה. שווה כל רגע. גם למדנו הרבה. זוכרים סרטים על משתאות בסרטי ימי הביניים? כך אפשר היה להרגיש - הכול ברוחב לב, מנות אחרי מנות של בשר, מגוון רב וצורות בישול שונות, יינות ברוחב לב, כל מנה מלווה ביין מסוג אחר , שותים ואוכלים והכול עשוי בטוב טעם וטעים ומלווה בהסברים מקצועיים , בחיוך רחב ובטיפים .מאד מומלץ. קיקי ועליזה"

— אשר פרנקל, ירושלים | 01.04.14 15:11
35.

"נרשמנו לסדנת בשרים כמתנת יום הולדת לבעלי. כבר מהכניסה לשביל היורד אל הבית היתה אווירה קסומה של ניחוחות וצבעיים. במרפסת המשקיפה אל הנוף התכבדנו בכוס יין וארוחת בוקר לא שגרתית וטעימה. הסדנא עצמה היתה תענוג. צריך לזכור לבוא רעבים. המנות שארז מכין ומסביר אודותן הן מגוונות וטעימות להפליא. בקיצור, חוויה לכל החושים. מומלץ בחום!"

— אריה ופולינה, צפון | 30.03.14 09:41
34.

"חוויה מדהים האשי המדהים הזה גורם לך לחייך במשך חמש שעות להעשיר אותך בידע קולינארי יוצא דופן ולאכול אוכל טעים ללא הפסקה. כייף אמיתי איכותי וטעים."

— אבי מוססקו, מושב דבורה | 29.03.14 20:38
33.

"הכי כייף? - מתנה לסדנאת בשר לכבוד יום ההולדת של בעלי . יותר כייף - לחוות בזוג את החוויה הקולונרית המדהימה וטעימה הזו. ככל אכלני הבשר , חיכינו בקוצר רוח לסדנא ולא התאכזבנו. ארז קיבל אותנו עם כוס יין ובמאור פנים בחלקת גן העדן שלו. מהר מאוד חשנו את היופי והשלווה הגלילית. הסדנא עצמה היתה מלמדת ו... ט ע י מ ה. הבעיה היחידה שלנו היתה הכעס של הילדים כששלחנו להם תמונות :"אם הייתם אוהבים אותנו , לא הייתם שולחים לנו תמונות שכאלה". מיד היינו צריכים להגיע הביתה וליישם. תודה לארז ולכל הצוות המקסים."

— סגלית שטרן, שדה ורבורג | 25.02.14 08:39
32.

"החלטתי להפתיע את בן זוגי בסדנת בשר. כחובב בשר מושבע (ארגנטינאי) הוא היה סקרן לראות מה ילמד. הרי הארגנטינאים יודעים הכל על בשר... החוויה שלנו הייתה מדהימה. זאת תודות ל3 דברים: הסדנא עצמה שגרמה לנו לשנות את החשיבה שלנו על תהליך עשיית הבשר והכנתו. הכרותנו עם ארז - אדם אותנטי, שנון ומצחיק. ואכן הידע שלו עצום. הוא מסביר בצורה מעניינת, מלמדת ומלאת הומור. וכמובן הטעמים, הניחוחות, האוירה והמקום עשו את החוויה הזו יוצאת דופן ובלתי נשכחת. אנו ממליצים בחום על הסדנא. מירב וירו 14.11.13"

— מירב וירו, גני תקווה | 19.11.13 10:47
31.

"חוויה אותנטית, טעימה ומהנה, לקחתי את אשתי ליום ההולדת שלה לסדנת הבשר ב 14/11/13, הכיף התחיל בנסיעה בטבע הירוק והמדהים בצפון, המשכנו בארוחה קלילה במרפסת של ארז עם הנוף היפיפה והאירוח הנדיב של ארז שדאג שהכוס תהיה מלאה ביין טוב. המשכנו בסיור לימודי על התבלינים והצמחים שגדלים בגינה ובהמשך למדנו איך מכינים בשר בדרכים מיוחדות. תודה רבה לארז ולצוות המיומן. תודה רבה על החוויה"

— ניר אברמן, קריות | 16.11.13 12:36
30.

"חייבים לקרוא. התארחתי בסדנת הבשרים, והאמת שלא ידעתי למה לצפות. נכנסתי בחשש אך מהר מאוד הרגשתי בבית למרות שהגעתי לבד. האוירה הביתית והחמה שאבה אותי לתוך עולם קולינרי שלא הכרתי בעבר.דרך הנוף המדהים, הריחות המהבילים, גינת התבלינים היין שזרם כמו מים והאוכל המדהים. חמש שעות של שיכרון חושים וטעמים, כמה פשוט כמה טעים. סגנון גלילי אותנתי ואמיתי שהביאו אותי לידי דמעות. אין לתאר במילים את החוויה העצומה, השפע הטעמים, ואת מטען הקולינרי שאיתו יצאתי. שווה כל שקל. אני אגיע שוב זה בטוח. מומלץ בחום."

— אייל חדידה, מכמורת | 28.07.13 17:01
29.

"חוייה יוצאת דופן, ממולצת בחום.היחס היה מדהים, האוירה היתה מעולה, האוכל היה יוצא דופן טעים וחדשני. ממולץ מאוד מאוד!! בהחלט נחוזר לעוד..."

— אלה דברן, ראשון לציון | 28.07.13 14:14
28.

"סדנת בישול ב 6.6.13 חוויה נהדרת , מתנה נהדרת לחובבי בישול ואוכל טעים ומיוחד. אוירה נהדרת, אוכל מדהים, מקום יפיפה ובקיצור מומלץ לכל מי שרוצה לפנק את עצמו או את מי שיקר לו. אריק"

— אריק אהרוני, יפתח | 09.06.13 15:43
27.

"ארז. כמו שציפיתי.חוויה מדהימה,האווירה, הטעמים, החשפות לחידושים, ויצירתיות באוכל. מומלץ לכולם, ומקווה שנתראה שוב."

— נתן בקר, גילון.משגב | 12.05.13 12:40
26.

"נהנתי מאוד, המקום מהממם. היחס מצויין, ישנה הרגשה שהושקע מאמץ לקראת הגעתינו, הנתינה והאירוח היו ברוחב לב. האוכל היה מצויין, לא יומרני, ההסברים ברורים, רק מרוב אוכל ויין לא הספקתי לרשום מתכונים. היום כולו עבר במהרה בהנאה ומצפה למפגש הבא."

— שרגא, כרמיאל | 11.05.13 17:36
25.

"תודה לך ארז ולכל העושים במלאכה, היתה חוויה בה השתתפו כל החושים, היתה שמש בחוץ ושמחה גדולה בלב, האווירה זרמה כמו היין המשובח, למדנו המון וטעמנו לא פחות היה מאורגן להפליא ורק מחכים לפעם הבאה ..."

— יעל ויואב, מרכז | 27.02.13 08:07
24.

"ארז, תודה על החוויה המדהימה. היה נפלא, האוכל, האוירה, גם למדנו דבר או שניים על בשר. מעבר למקצועיות שלך כשף, אתה נותן לאורחים אוירה כיפית (עם הרבה יין משובח ששובר את כל המחסומים), לא הפסקנו לדבר על החוויה כל הסופ"ש. ושוב תודה."

— גידי ברטמן, משגב | 26.01.13 17:06
23.

"ארז, אנו רוצים להודות על 4 שעות ויותר של כיף גדול. היה נפלא- גם עונג לחך וגם למשב לרוח! האווירה הייתה נהדרת והאוכל יותר! שוב תודה!"

— זוהר, שוהם | 26.01.13 16:29
22.

"קיבלנו מתנה מחברה ואני אסיר תודה על כך. פשוט חוויה מקסימה. החל מהארוח, דרך הבית המיוחד והנוף עוצר הנשימה וכלה באוכל משובח. חשבתי שאני מבין בבשר. הבנתי שלא הבנתי כלום. ארז מארח למופת, מצחיק ונותן הרגשה קלילה וזורמת שהופכת את השהות לארוע עם טעם של עוד תרתי משמע. חובה לכל מי שחושב שלשים אנטריקוט לארבע דקות מכל צד על המנגל זה פאר היצירה... "

— מארק, משגב | 30.12.12 13:44
21.

"קיבלנו את הסדנא כמתנת יום הולדת וזו היתה ללא ספק המתנה הטובה ביותר שיכולתי לחלום עליה. מושלם ! הבוסתן הנוף, התבלינים, הריחות, הבשר, ההסברים ארז, הבשר, ארז, הבשר, הלחם, החצילים, היין וכמובן ארז מומלץ בחום"

— אורן, משגב | 29.12.12 21:39
20.

"ארז, תודה רבה על האירוח, האווירה, ההסברים, האוכל והיין, היה מ-ו-ש-ל-ם. מחכה לפעם הבאה :)"

— אילן, מודיעין | 29.12.12 20:43
19.

"זו הפעם השנייה שלי וגם הפעם היה מצויין. כיף לבוא בחברותא עם אנשים שאוהבים. הרבה יין וצחוקים. אירוח חם ולבבי של ארז והחברים שעוזרים לו (כולל שני הכלבים שגם הם חברותיים מאוד) נותנים הרגשה של בית. הנוף האין סופי שנשקף מהבית משכיח למספר שעות באיזו ארץ מטורפת אנחנו חיים ומזכיר למה באמת כדאי לחיות פה. בהחלט לא הפעם האחרונה"

— ורה גולדנברג, רעות | 29.11.12 05:04
18.

"ארז, מעבר למקום מעורר ההשראה והיינות מעוררי החושים, סיפקת חוויה מעוררת השתאות של טעמים וריחות, מעשירה בידע ובתובנות קולינריות והכל בחן יוצא הדופן שלך, עם תחושה של נגיעה אישית בכל אחד ואחד מהמשתתפים וברוחב לב שהותיר הרגשה של אירוח ולא של סדנת העשרה. תודה על תענוג צרוף!!"

— אורן מוהר, דרום | 29.10.12 09:48
17.

"ארז יקירי, חוויה נהדרת ביום ששי גשום צונן וגלילי. התחלה טובה עם יין לבן לחמים שמן זית בתולי וגבינת גן עדן. המשך של התערות קבוצתית בהדרכתך הנעימה והטובה. בעזרתך אני הולך להשתחרר מבשר במקפיא שהיה מופשר לפני ההכנה. נסגל קניית בשר טרי, כמו צרפתים, מן האטליז לפני ההכנה. הטיפים שלך מחכימים ומקצועיים. הנוף ממש טוסקנה. האוכל טעים מגוון וייחודי. היינות משובחים ואתה עם הצוות הענקתם לנו בילוי כיפי של שישי. תודה! ורדה וחיים"

— חיים סאמט, תל אביב | 27.10.12 10:44
16.

"ארז יקירי, סדנת הבשרים היתה חוויה משובחת, החל מקבלת הפנים ועד לקינוח הגויבות בסיום. ובאמצע, הו באמצע, מגוון רחב של בשרים, טיפים מחכימים ותיקון מיתוסים מוטעים, ובראש ובראשונה הצגה מעולה של דרכים פרקטיות שאפשר לקחת הביתה וליישם של דרכי הכנה של סוגי בשר שונים. ובנוסף התבלין המרכזי של הסדנא הוא ארז עצמו שמעביר את החוויה בנינוחות ובאוירה חברית מקסימה שרק גורמת לי לחשוב על הסדנא הבאה מתי שהוא. אז ארז, תודה רבה, מאד נהניתי יחיעם"

— יחיעם כהן, תל-אביב | 10.10.12 07:34
15.

"קיבלתי מזוגתי מתנה ליום ההולדת סדנת בשרים אצל השף ארז קומורובסקי מאחר וזו הייתה הפתעה שנשמרה עד לרגע האחרון בסוד לא קראתי שום מידע מוקדם על הסדנאות אלא פשוט הגעתי החל משלב האירוח וקבלת הפנים דרך הסדנא עצמה הכל היה נפלא פשטות הליכותיו ונעימותו של ארז היא לא משהו שאפשר לצפות בדרך כלל משפים ברמתו ההגשה ההסברים הכל בנעימות בגובה העיניים עם הסברים מאלפים מעבר לכך שבקושי יכולתי לזוז לאחר הסדנא גם כמויות האוכל והיין המעולה עשו את שלהם עכשיו אני מבין למה האריות הולכים לישון כמה ימים לאחר הצייד...."

— צור מרום, מודיעין | 06.10.12 18:09
14.

"לארז, תודה על אירוח מושלם. סדנא שלמדנו ממנה הרבה: אופני הכנה, מנות ליד הבשרים וצורות הגשה. המוצרים שאתה משתמש משובחים. הכל היה בשפע אוכל ויין. הבית, גינת התבלינים והנוף ...הרגשנו באומבריה. ממליצה לכל זוג אוהב ושאוהב לאכול. תודה ארז! נגיע שוב לסדנת הדגים. תמי וניסים"

— תמי וולף וד"ר ניסים לוי, תל-אביב | 31.08.12 09:42
13.

"לארז היקר היה כל כך כייף לבוא להתארח בביתך המיוחד לעשות סיור בתבלינים שמסביב וליהנות מהנוף המשגע הסדנה היתה מקסימה, בשר משובח וטעים שאין דברים כאלה, והכל בהרגשה של חמימות וטריות שאין כמוה. אהבנו במיוחד להיות בנדנדות עם הכלבים המהממים שלך ובתור אוהבי חיות מושבעים אין דבר יותר כייף מזה פשוט אידיליה של אנשים וחיות מסביב תודה רבה על חוויה של פעם בחיים"

— משה ולימור סנדר, חיפה | 30.08.12 16:56
12.

"יום של שיכרון חושים שמתחיל בבית המדהים והמיוחד של ארז וממשיך בבוסתן מרהיב הריחות הטעמים מתערבבים והופכים את היום כבילתי נשכח אם אתם אוהבים לאכול ולהתפנק הסדנא זה בהחלט המקום בשבילכם לכו מהר ואל תחמיצו כיף כיף כיף תודה לארז שהעשיר ולימד ונתן מעצמו המון תודה רבה אורן וסיגל כפר רופין"

— סיגל מורדוך, כפר רופין | 15.07.12 23:29
11.

"טעים, נעים ובסה"כ מדהים! נהנינו מכל רגע ומכל טעם. האוירה היתה מעולה וזו בהחלט היתה מתנת וחגיגת יום ההולדת מהמוצלחות שהיו לי. We'll be back... זהבית וגדעון"

— זהבית, חיפה | 15.07.12 20:29
10.

"לארז והצוות - תודה רבה על האירוח והחוויה הנהדרת. בבית גלילי מהמם אשר ניכר כי הושקעה מחשבה רבה בהכשרתו לאירוח ולבישול, ארז קושר בכשרון רב קשרים בין האורחים השונים ובליווי יין משובח ואוכל משובח עוד יותר מתקבלת חוויה מהנה ביותר. והאוכל.....החל מארוחת הבוקר המשובחת שלאחריה חשבנו שאין לנו יותר מקום והמשך במנות הבשר הרבות והמגוונות, שבכל אחת חשבנו שהגענו לשיא העונג - עד שהגיעה הבאה...ועד לקינוח המשובח אף הוא (שארז סירב להסגיר את המתכון להכנתו). חויה מומלצת ביותר."

— רותי, כפר סבא | 15.07.12 10:13
9.

"לארז והצוות - תודה על חוויה נפלאה ומהנה. למדנו והחכמנו תוך כדי שתיית יין ואכילה אינסופית, חזרנו הביתה מפוצצים אך מרוצים :) בקיצור, היה כיף גדול, מומלץ לכל מי שרוצה לצאת קצת מהעיר, ולעשות משהו מעט שונה מהרגיל. אנחנו כבר חושבים על הסדנא הבאה שניקח.."

— שירי ושי, תל אביב | 18.06.12 13:56
8.

"ארז והצוות שלום, נהננו מחוויה טעימה, מהנה ומדהימה. שבענו וסבאנו - פשוט מושלם! תודה רבה."

— מעצבות בולטהאופ מט7בחים, תל אביב | 17.06.12 12:17
7.

"תודה על סדנת בשרים מופלאה. אני מצטרף לכל השבחים בנושא הקולינרי. מה שחשוב, מעבר לכך, שארז, מיכל וצוות עובדיהם נתנו לנו הרגשה של אירוח חם וביתי. ממליצים בחום נעמי ואליק"

— אליק שחף, תל אביב-יפו | 01.06.12 13:46
6.

"היינו חלק מהחוויה בביתך. מי שלא ינסה לא יבין מתאור בכתב עד כמה הכל מדהים יפה וטעים, וכשכל זה עוד עוזר לנו לשבור את השגרה באמצע השבוע ועוד עם כל הדברים החלומיים שחילקת עם הנוכחים-אין מילים!"

— מיכאל וכנרת, יקנעם | 22.05.12 20:24
5.

"ארז היקר ושאר הצוות ביום חמישי 29.3 חגגנו יום הולדת 40 לבעלי היקר. בן זוגי הוא שף במקצועו והיה כבר בהרבה סדנאות אוכל בארץ ובחו"ל. אבל בחוויה כזאת קסומה, טעימה, מעוררת השראה, הוא לא היה. בנוסף לאוכל האיכותי, לנוף, ולכמויות היין ארז מצליח להביא את המגע הבין האישי המיוחד שלו. ממליצה בחום לכל מי שאוהב ומפרגן לעצמו. הדס"

— הדס וייל לביא, רחובות | 01.04.12 08:12
4.

"לארז והצוות הנהדר! מסיבת ההפתעה הצליחה ובגדול! הסדנה היתה חוויה כייפית, מרגשת, מצחיקה, מעניינת ובעיקר טעימה!!!! ההיכרות עם האנשים, החשיפה למקום המדהים , הטעימות מהמאכלים שהכנת ארז, היינות שזרמו בלי סוף, יצאנו שבעות, שתויות ומאושרות, ללא ספק נחזור...."

— אסנת בכר, רעננה | 18.03.12 10:58
3.

"היי ארז, זאת אני עם הטבעת... קודם כל אני חייבת להתלונן על היין.. היה יותר מידי! קצת קשה לי לזכור את כל הפרטים.. סססתם, היה מדהים, איכותי, טעים, נעים, אוירה מדהימה שישר בא לנו לעבור לגור בגליל.. מומלץ לכל אוהבי הבשר ואוכל בכלל. אני בטוח עוד אחזור ליאת"

— ליאת אבירם, כפר מרדכי | 15.03.12 19:28
2.

"סדנת הבשרים היתה ממש עילוי. טעים בצורה בלתי רגילה והארוח נדיב מאד, בכמות המנות ושפע היין. היה כייף אמיתי."

— ענת, הוד השרון | 03.02.12 07:18
1.

"יום של פינוק בגליל. למדנו להכין 5 סוגי בשרים בכל מיני שיטות. היה טעים רצח, מלא יין ואפילו למדנו משהו.."

— אביתר, תל אביב | 23.01.12 00:31
יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017