חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חרוסת עם אגסים צלויים

4  אגסים קלופים חתוכים ל 4 ונקיים מחרצנים

2 עלי מרווה

30 גרם חמאה

1 כף קלבדוס

20 גרם סוכר חום

ציפורן וקינמון לפי הטעם

300 גרם תמרים מגולענים

120 גרם אגוזי מלך קלויים

¼ כוס יין אדום

מתכון מאת:

ממיסים חמאה במחבת, כשהחמאה חמה, מוסיפים את האגסים ל-2 דקות, תוך כדי ניעור. 

מוסיפים מרווה וקלבדוס. לאחר מכן מוסיפים סוכר חום. את האגסים מקררים וקוצצים דק. במטחנת הבשר טוחנים את התמרים והאגוזים. 

מוסיפים את היין והאגסים הצלויים שקוצצו דק. 

מתבלים במעט ציפורן וקינמון וסוכר חום במידת הצורך.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017