חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חצילים קלויים ביוגורט עיזים

3-4 חצילים בלאדי/ איטלקיים מפוספסים

½1-1 כוסות יוגורט עיזים סמוך

חצי כוס בצל ירוק קצוץ דק

4-5 כפות שמן זית עדין

1-2 פלפל ירוק חריף קצוץ דק

מלח ים גס

3 כפות לימונים כבושים קצוצים דק

1-2 כפות צלפים במלח קצוצים דק

מתכון מאת:

קולים את החצילים על הגחלים עד שמוכנים (8 דק' לערך) מקלפים ומסדרים את בשר החצילים הקלויים על צלחת הגשה. מערבבים את היוגורט עם הצלפים והלימונים הכבושים, מוסיפים ליוגורט את הפלפל הירוק החריף והבצלים הירוקים הקצוצים. בודקים אם צריך להוסיף מלח (הלימונים כבושים והצלפים מלוחים) ושופכים על בשר החצילים. מטפטפים שמן זית בנדיבות ומגישים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.