חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חצילים קלויים ביוגורט עיזים

3-4 חצילים בלאדי/ איטלקיים מפוספסים

½1-1 כוסות יוגורט עיזים סמוך

חצי כוס בצל ירוק קצוץ דק

4-5 כפות שמן זית עדין

1-2 פלפל ירוק חריף קצוץ דק

מלח ים גס

3 כפות לימונים כבושים קצוצים דק

1-2 כפות צלפים במלח קצוצים דק

מתכון מאת:

קולים את החצילים על הגחלים עד שמוכנים (8 דק' לערך) מקלפים ומסדרים את בשר החצילים הקלויים על צלחת הגשה. מערבבים את היוגורט עם הצלפים והלימונים הכבושים, מוסיפים ליוגורט את הפלפל הירוק החריף והבצלים הירוקים הקצוצים. בודקים אם צריך להוסיף מלח (הלימונים כבושים והצלפים מלוחים) ושופכים על בשר החצילים. מטפטפים שמן זית בנדיבות ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017