חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חצילים מאודים בדבש וצ'ילי

3-4 חצילים יפים קלויים וללא גרעינים

2-3 כפות דבש מרווה

2 פלפל אדום חריף קצוץ דק

5 ס"מ ג'ינג'ר קצוצים דק

5 שיני שום כתושים דק

מיץ משני לימונים בשלים (או יותר תלוי בגודלם)

מלח ים גס

עלי נענע קטנים

2 למון גראס

מתכון מאת:

קולפים את החצילים וחותכים לרצועות. מאדים מס' דקות בסטימר מבמבוק גדול על ווק עם מים שבתוכם יש לימון גראס וקליפות לימון. מערבבים את הדבש עם הלימון, הפלפל החריף, הג'ינג'ר והשום ומתבלים את קוביות החצילים שיוצאים מהסטימר. מתבלים במלח לפי הטעם ומפזרים הרבה עלי נענע מלמעלה. מערבבים קלות ומגישים בתחילת הארוחה. אפשר לפזר שומשום קלוי מלמעלה או בוטנים קלויים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.