חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חצילים מאודים בדבש וצ'ילי

3-4 חצילים יפים קלויים וללא גרעינים

2-3 כפות דבש מרווה

2 פלפל אדום חריף קצוץ דק

5 ס"מ ג'ינג'ר קצוצים דק

5 שיני שום כתושים דק

מיץ משני לימונים בשלים (או יותר תלוי בגודלם)

מלח ים גס

עלי נענע קטנים

2 למון גראס

מתכון מאת:

קולפים את החצילים וחותכים לרצועות. מאדים מס' דקות בסטימר מבמבוק גדול על ווק עם מים שבתוכם יש לימון גראס וקליפות לימון. מערבבים את הדבש עם הלימון, הפלפל החריף, הג'ינג'ר והשום ומתבלים את קוביות החצילים שיוצאים מהסטימר. מתבלים במלח לפי הטעם ומפזרים הרבה עלי נענע מלמעלה. מערבבים קלות ומגישים בתחילת הארוחה. אפשר לפזר שומשום קלוי מלמעלה או בוטנים קלויים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017