חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חצילונים ממולאים בריקוטה מלוחה

12-15 חצילונים גמדיים

מלח ים גס

250 גר' גבינת ריקוטה מלוחה 5%

½ כוס צנוברים

חופן עלי נענע קצוצה

1 פלפל אדום חריף קצוץ דק

3 חלמונים

½ כוס שמן זית

2 עגבניות

מתכון מאת:

חוצים את החצילונים לאורכם, בוזקים עליהם מלח ים גס ומשהים כ-20 דק' לערך, שוטפים ומייבשים. בעזרת כף פריזיאן מוציאים את בשרם בעדינות, מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את החצילונים מס' דקות על כל צד. מניחים על מגש אפייה יפה, מערבבים את כל חומרי המילוי ומתקנים את התיבול אם צריך. ממלאים את החצילונים שטוגנו ואופים בתנור חם כ-220 מעלות כ15-20 דק' . מגישים מיד עם עגבניות טריות סחוטות מעל.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017