חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חצילונים ממולאים בריקוטה מלוחה

12-15 חצילונים גמדיים

מלח ים גס

250 גר' גבינת ריקוטה מלוחה 5%

½ כוס צנוברים

חופן עלי נענע קצוצה

1 פלפל אדום חריף קצוץ דק

3 חלמונים

½ כוס שמן זית

2 עגבניות

מתכון מאת:

חוצים את החצילונים לאורכם, בוזקים עליהם מלח ים גס ומשהים כ-20 דק' לערך, שוטפים ומייבשים. בעזרת כף פריזיאן מוציאים את בשרם בעדינות, מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את החצילונים מס' דקות על כל צד. מניחים על מגש אפייה יפה, מערבבים את כל חומרי המילוי ומתקנים את התיבול אם צריך. ממלאים את החצילונים שטוגנו ואופים בתנור חם כ-220 מעלות כ15-20 דק' . מגישים מיד עם עגבניות טריות סחוטות מעל.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.