חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חציל נא ופיקורינו כבשים

מנה ראשונה לארבעה סועדים.

2 חצילים מוצקים קלילים וקלופים

2 לימונים

1 כף דבש

2 ענפי בצל ירוק קצוץ

1 צ'ילי ירוק קצוץ

3 כפות שמן זית עדין

מלח ים גס

פלפל לבן טחון טרי

100 גר' פיקורינו כבשים מגורדת דק (לאבקה)

מתכון מאת:

חותכים את החצילים לפרוסות דקות ככל האפשר. מתבלים בלימון דבש מעט מלח, פלפל לבן צ'ילי ובצל ירוק. טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים לקערת הגשה מזלפים שמן זית ופיקורינו.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017