חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חזרת של וואסבי וסלק

6 סלקים בינוניים

20 גרם וואסבי

סוכר לפי הטעם

מיץ לימון טרי

שמן זית

חומץ בלסמי

20 גר' גרגירי כוסברה כתושים

ג'ינג'ר, מלח, פלפל שחור גרוס

מתכון מאת:

צולים את הסלקים בתנור עם שמן זית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל שחור גרוס עד שהסלקים רכים. במטחנת הבשר טוחנים את הסלק והג'ינגר. בקערה נפרדת שופכים מעט מים על הוואסבי עד שהיא הופכת להיות משחה רכה ללא גושים. את המשחה מוסיפים לתערובת הסלק עם מיץ הלימון, הסוכר וגרגרי הכוסברה. מתקנים במלח ופלפל ומגישים קר.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017