חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חזרת של וואסבי וסלק

6 סלקים בינוניים

20 גרם וואסבי

סוכר לפי הטעם

מיץ לימון טרי

שמן זית

חומץ בלסמי

20 גר' גרגירי כוסברה כתושים

ג'ינג'ר, מלח, פלפל שחור גרוס

מתכון מאת:

צולים את הסלקים בתנור עם שמן זית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל שחור גרוס עד שהסלקים רכים. במטחנת הבשר טוחנים את הסלק והג'ינגר. בקערה נפרדת שופכים מעט מים על הוואסבי עד שהיא הופכת להיות משחה רכה ללא גושים. את המשחה מוסיפים לתערובת הסלק עם מיץ הלימון, הסוכר וגרגרי הכוסברה. מתקנים במלח ופלפל ומגישים קר.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.