חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חביתת עלי שום וטנטול

8-10 ביצים

חופן עלי שום בר

חופן גדול של עלי טנטול- "דלעת הנחש"

שמן זית

פלפל שחור

מלח ים גס

כיכר לחם גדול מאוד אפוי טוב

מתכון מאת:

מחממים מחבת גדולה על מדורה ומקפיצים בשמן זית את עלי שום הבר ועלי הטנטול. במידה ואתם לא מוצאים טנטול בחצרות של אבן גבירול... אתם יכולים להשתמש בעלי תרד תורכי. שוברים את הביצים מעל אחת אחרי השנייה בעדינות כדי לא לפוצץ את החלמונים ומתבלים במלח ופלפל שחור. שומרים את החלמונים רכים ומגישים עם כיכר לחם גדולה.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.