חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חביתת עלי שום וטנטול

8-10 ביצים

חופן עלי שום בר

חופן גדול של עלי טנטול- "דלעת הנחש"

שמן זית

פלפל שחור

מלח ים גס

כיכר לחם גדול מאוד אפוי טוב

מתכון מאת:

מחממים מחבת גדולה על מדורה ומקפיצים בשמן זית את עלי שום הבר ועלי הטנטול. במידה ואתם לא מוצאים טנטול בחצרות של אבן גבירול... אתם יכולים להשתמש בעלי תרד תורכי. שוברים את הביצים מעל אחת אחרי השנייה בעדינות כדי לא לפוצץ את החלמונים ומתבלים במלח ופלפל שחור. שומרים את החלמונים רכים ומגישים עם כיכר לחם גדולה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017