חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

האומיטאס של אנחליקה

5-4 ראשי תירס יפים + כל העלים הירוקים שלהם

2 ביצים

100 גרם חמאה רכה

מלח

פלפל לבן

מתכון מאת:

להסיר בעדינות את העלים הירוקים, ולהיזהר שלא ייקרעו חס וחלילה. לחלוט אותם למספר שניות במים רותחים מומלחים, כמו שחולטים עלי-כרוב למילוי. לשים מיד במי-קרח, לעצירת הבישול. להוריד בעזרת סכין חדה את כל גרגירי התירס מהקלח. לטחון בפוד-פרוססור למחית לא חלקה מדי. להוסיף את החמאה והביצים. לתבל במלח ובפלפל לפי הטעם. למלא עלה תירס בכף. לקפל לשניים כך שייווצר כיס, שבתוכו המילוי. לסגור היטב, ולקשור בעזרת סרטון שהורדתם מעלה-תירס אחר. נוצר צקלון קטן, שקוראים לו אומיטאס. להניח בסיר לאידוי קוסקוס עלי תירס חיצוניים ולהניח מעליהם את האומיטאס (את עלי התירס מקלפים, לא אוכלים). לאדות 20 דקות, להגיש עם שמנת חמוצה או עם סלסה עגבניות חריפה.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.