חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

האומיטאס של אנחליקה

5-4 ראשי תירס יפים + כל העלים הירוקים שלהם

2 ביצים

100 גרם חמאה רכה

מלח

פלפל לבן

מתכון מאת:

להסיר בעדינות את העלים הירוקים, ולהיזהר שלא ייקרעו חס וחלילה. לחלוט אותם למספר שניות במים רותחים מומלחים, כמו שחולטים עלי-כרוב למילוי. לשים מיד במי-קרח, לעצירת הבישול. להוריד בעזרת סכין חדה את כל גרגירי התירס מהקלח. לטחון בפוד-פרוססור למחית לא חלקה מדי. להוסיף את החמאה והביצים. לתבל במלח ובפלפל לפי הטעם. למלא עלה תירס בכף. לקפל לשניים כך שייווצר כיס, שבתוכו המילוי. לסגור היטב, ולקשור בעזרת סרטון שהורדתם מעלה-תירס אחר. נוצר צקלון קטן, שקוראים לו אומיטאס. להניח בסיר לאידוי קוסקוס עלי תירס חיצוניים ולהניח מעליהם את האומיטאס (את עלי התירס מקלפים, לא אוכלים). לאדות 20 דקות, להגיש עם שמנת חמוצה או עם סלסה עגבניות חריפה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017