גבינת פטה כבשים עם טפנאד משמשים
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

גבינת פטה כבשים עם טפנאד משמשים

250 גר' גבינת פטה כבשים אמיתית

200 גר' משמשים מיובשים

6-7 כפות שמן זית עדין

מעט עלי טימין

פלפל לבן גרוס לפי הטעם

1-2 כפות דבש פרחי בר

מתכון מאת:

קוצצים דק דק את המשמשים ומערבבים עם שמן הזית. אם אתם לא חוששים משמן זית מטעמי השמנה- אפשר להוסיף עוד שמן זית שהמשמשים יישתו אותו בשמחה. מערבבים עם הדבש, הפלפל הלבן ועלי הטימין. מגישים את גוש גבינת הפטה עם טפנאד המשמשים שהכנתם מעליו- מומלץ עם לחם אגוזים חם.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017