חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

גבינת סיינט מור עטופה בבצק

2-3 גושי סיינט מור טריים (אפשר להשתמש בגושי גבינת עיזים אחרים ובלבד שלא יהיו בעל טעם וריח חזקים מדיי)

10 עלי מרווה טריים

לבצק:

חצי ק"ג קמח שטיבל

1 ורבע כוסות מים מינרלים

4-5 פלפלי שושקה אדומים קלויים וקלופים

20 גר' שמרים טריים

חצי כף מלח ים גרוס דק

½1-1 כפיות זירעוני כוזברה

שמן זית למריחה

מתכון מאת:

מערבבים את כל חומרי הבצק במערבל בצק חוץ מאשר את המלח והפלפלים הקלויים. קוצצים את הפלפלים דק ומוסיפים לבצק יחד עם המלח. ממשיכים בלישה עוד מס' דק' נוספות עד שהבצק מתאחד ונראה מבריק. מתפיחים כשעה. מחלקים ל3 כדורים ומתפיחים מתחת לניילון על משטח מקומח כחצי שעה נוספת.

פותחים את הכדורים למלבן. מניחים במרכז כל מלבן את גליל גבינת העזים ומפזרים מעליו את עלי המרווה הקרועים. עוטפים בבצק וסוגרים היטב. בשלב זה אפשר להוסיף מעט דבש מעל הגבינה- זה רק יוסיף לגבינה. מורחים את הגלילים בשמן זית ומתפיחים כ 15 דק'. אופים בתנור חם 250 מעלות כ 15-20 דק' או עד שהבצק מוכן.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017