חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

גבינת סיינט מור עטופה בבצק

2-3 גושי סיינט מור טריים (אפשר להשתמש בגושי גבינת עיזים אחרים ובלבד שלא יהיו בעל טעם וריח חזקים מדיי)

10 עלי מרווה טריים

לבצק:

חצי ק"ג קמח שטיבל

1 ורבע כוסות מים מינרלים

4-5 פלפלי שושקה אדומים קלויים וקלופים

20 גר' שמרים טריים

חצי כף מלח ים גרוס דק

½1-1 כפיות זירעוני כוזברה

שמן זית למריחה

מתכון מאת:

מערבבים את כל חומרי הבצק במערבל בצק חוץ מאשר את המלח והפלפלים הקלויים. קוצצים את הפלפלים דק ומוסיפים לבצק יחד עם המלח. ממשיכים בלישה עוד מס' דק' נוספות עד שהבצק מתאחד ונראה מבריק. מתפיחים כשעה. מחלקים ל3 כדורים ומתפיחים מתחת לניילון על משטח מקומח כחצי שעה נוספת.

פותחים את הכדורים למלבן. מניחים במרכז כל מלבן את גליל גבינת העזים ומפזרים מעליו את עלי המרווה הקרועים. עוטפים בבצק וסוגרים היטב. בשלב זה אפשר להוסיף מעט דבש מעל הגבינה- זה רק יוסיף לגבינה. מורחים את הגלילים בשמן זית ומתפיחים כ 15 דק'. אופים בתנור חם 250 מעלות כ 15-20 דק' או עד שהבצק מוכן.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.