חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ברינזה כבשים בזיתי טאסוס

300- 350 גרם גבינת ברינזה כבשים אמיתית

½ כוס זיתי טאטוס מגולענים (זיתים שחורים מיובשים במלח)

1 כפית זרעוני שומר קלויים על מחבת וכתושים גס

1 כפית זרעוני כוסברה קלויים על מחבת וכתושים גס

1 כפית זרעוני חרדל קלויים על מחבת וכתושים גס

⅓ כוס שמן זית סורי

אגודת עלי רשאד

מתכון מאת:

מניחים את הברינזה על צלחת הגשה. בוזקים את הזרעונים הכתושים, מפזרים מסביב את הזיתים המגולענים ואת עלי הרשאד. מטפטפים מעל שמן זית ומגישים כך עם פוקאצ'ה חמה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017