חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ארטישוק גמדי

10 ארטישוקים מהקטנים שבחבורה

3 כוסות שמן זית עדין

¼ כוס מיץ לימון

1 שן שום כתושה

מלח גס

מתכון מאת:

שוטפים היטב את הארטישוקים, קולים מעט עלים מן הצדדים וחותכים את לב הארטישוק לאורכו, לרבעים. מייבשים היטב. מחממים שמן זית במחבת עמוקה, כאשר השמן חם מאוד מכניסים בזהירות את הארטישוקים ומטגנים עד שצבעם נעשה זהוב ובשרם פריך. מוציאים ומניחים על נייר סופג. מערבבים מיץ לימון עם שן שום כתושה, מפזרים על הארטישוקים ובוזקים מעט מלח גס.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017