חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ארטישוק גמדי

10 ארטישוקים מהקטנים שבחבורה

3 כוסות שמן זית עדין

¼ כוס מיץ לימון

1 שן שום כתושה

מלח גס

מתכון מאת:

שוטפים היטב את הארטישוקים, קולים מעט עלים מן הצדדים וחותכים את לב הארטישוק לאורכו, לרבעים. מייבשים היטב. מחממים שמן זית במחבת עמוקה, כאשר השמן חם מאוד מכניסים בזהירות את הארטישוקים ומטגנים עד שצבעם נעשה זהוב ובשרם פריך. מוציאים ומניחים על נייר סופג. מערבבים מיץ לימון עם שן שום כתושה, מפזרים על הארטישוקים ובוזקים מעט מלח גס.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.