חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פיצת מצות עם פטריות ומוצרלה

1 מצה

1 כוס פטריות חתוכות

2 כפות בצל אדום קצוץ

1 כדור מוצרלה

40 גרם חמאה חתוכה

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור

מתכון מאת:

מחממים במחבת את השמן זית ומטגנים קלות את הבצל במשך 3-4 דקות. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים כ- 3 דקות ממליחים ומפלפלים.

מורחים את החמאה הרכה על המצה ומפזרים מעל את הפטריות.

מפוררים את כדור המוצרלה מעל המצה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות, אופים עד שהמוצרלה נמסה, מוציאים ומגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017