חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פיצה פטריות

חומרים לבצק:

½ קילו קמח מנופה

½ קילו קמח מלא

½1 כפות סילאן

½1  כפיות מלח

1 כוס יוגורט עיזים

½1 כסות מים

1 כף שמן זית

חומרים למילוי:

1 סלסלת פטריות שמפיניון

4 פטריות פורטבלו

חופן עלי טימין

חופן בצל ירוק קצוץ

100 גרם גבינת פרמזן

שני כדורי מוצרלה טרייה

מעט שמן זית

קורט מלח

מתכון מאת:

לשים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד וחלק, מכסים במגבת ומתפיחים במשך שעתיים. כעבור שעתיים, מקמחים את משטח העבודה ומרדדים את הבצק לפלטה עגולה בעובי של 1 ס"מ בנתיים מחממים את התנור ל- 250 מעלות מפזרים את הפטריות על הבצק מפזרים את עלי הטימין, הבצל, הפרמזן ומפוררים את גבינת המוצרלה מטפטפים מעט שמן זית ומתבלים במלח מכניסים לתנור למשך 15-20 דקות.

תגובות גולשים

1.

"שלום, אין בבצק שמרים? שבת שלום"

— הילה, תל אביב | 13.08.16 14:10
יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017