חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פיצה פטריות

חומרים לבצק:

½ קילו קמח מנופה

½ קילו קמח מלא

½1 כפות סילאן

½1  כפיות מלח

1 כוס יוגורט עיזים

½1 כסות מים

1 כף שמן זית

חומרים למילוי:

1 סלסלת פטריות שמפיניון

4 פטריות פורטבלו

חופן עלי טימין

חופן בצל ירוק קצוץ

100 גרם גבינת פרמזן

שני כדורי מוצרלה טרייה

מעט שמן זית

קורט מלח

מתכון מאת:

לשים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד וחלק, מכסים במגבת ומתפיחים במשך שעתיים. כעבור שעתיים, מקמחים את משטח העבודה ומרדדים את הבצק לפלטה עגולה בעובי של 1 ס"מ בנתיים מחממים את התנור ל- 250 מעלות מפזרים את הפטריות על הבצק מפזרים את עלי הטימין, הבצל, הפרמזן ומפוררים את גבינת המוצרלה מטפטפים מעט שמן זית ומתבלים במלח מכניסים לתנור למשך 15-20 דקות.

תגובות גולשים

1.

"שלום, אין בבצק שמרים? שבת שלום"

— הילה, תל אביב | 13.08.16 14:10
2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.