חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פוקאצ'ה ירקות קלויים

150 גר' בצק פוקאצ'ה 

60 גר' בטטה צלוייה

50 גר' כרישה צלויה

50 גר' זוקיני מגורד

10 גר' תימין קצוץ

30 גר' פרמז'ן מגורד

3 גר' מלח גס

3 גר' פלפל שחור גרוס

20 גר' שמן זית

מתכון מאת:

פותחים את הבצק לאליפסה, מטפטפים מעל שמן זית, מניחים עליו את הבטטה הצלוייה, מסביב את הכרישה הצלויה ומעליהם זוקיני מגורר טימין קצוץ, מטח, פלפל, מפזרים פרמז'ן בסוף, ומכניסים לתנור, לאחר שנאפה מטפטפים מעט שמן זית ומגישים מיד.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.