חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פוקאצ'ה ירקות קלויים

150 גר' בצק פוקאצ'ה 

60 גר' בטטה צלוייה

50 גר' כרישה צלויה

50 גר' זוקיני מגורד

10 גר' תימין קצוץ

30 גר' פרמז'ן מגורד

3 גר' מלח גס

3 גר' פלפל שחור גרוס

20 גר' שמן זית

מתכון מאת:

פותחים את הבצק לאליפסה, מטפטפים מעל שמן זית, מניחים עליו את הבטטה הצלוייה, מסביב את הכרישה הצלויה ומעליהם זוקיני מגורר טימין קצוץ, מטח, פלפל, מפזרים פרמז'ן בסוף, ומכניסים לתנור, לאחר שנאפה מטפטפים מעט שמן זית ומגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017