חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פוקאצ'ה קשקבל כבשים

½ ק"ג קמח דורום

½ ק"ג קמח לבן קשה

30 גר' שמרים טריים

130- 150 גר' קשקבל כבשים מגורד

650 גר' מים מינרליים

3 כפות שמן זית

1 כף מלח

מתכון מאת:

שמים את הבצק במיקסר וגומרים את הלישה ביד כדי להרגיש טוב יותר את הבצק. מניחים להתפחה לשעה וחצי-שעתיים כשכל ½ שעה מורידים את הבצק ו"מקפלים" אותו כדקה. מחלקים לכדורים של 250 גר' בערך ומניחים על משטח התפחה מקומח.מכסים בניילון וממשיכים בהתפחה עוד כשעה וחצי – שעתיים.

מחממים את הטאבון לטמפ' גבוהה. פותחים את הבצק על המרדה. מפזרים זיתי קלמנטה מגולענים ועלי טימין טריים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.