חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פוקאצ'ה קשקבל כבשים

½ ק"ג קמח דורום

½ ק"ג קמח לבן קשה

30 גר' שמרים טריים

130- 150 גר' קשקבל כבשים מגורד

650 גר' מים מינרליים

3 כפות שמן זית

1 כף מלח

מתכון מאת:

שמים את הבצק במיקסר וגומרים את הלישה ביד כדי להרגיש טוב יותר את הבצק. מניחים להתפחה לשעה וחצי-שעתיים כשכל ½ שעה מורידים את הבצק ו"מקפלים" אותו כדקה. מחלקים לכדורים של 250 גר' בערך ומניחים על משטח התפחה מקומח.מכסים בניילון וממשיכים בהתפחה עוד כשעה וחצי – שעתיים.

מחממים את הטאבון לטמפ' גבוהה. פותחים את הבצק על המרדה. מפזרים זיתי קלמנטה מגולענים ועלי טימין טריים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017