חטיף ברוקולי צרוב בחרדל ויוגורט
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חטיף ברוקולי צרוב בחרדל ויוגורט

2-1 ראשי ברוקולי צעירים, מופרדים לפרחים

⅓ כוס שמן זית עדין

מלח ים גס

פלפל לבן גרוס טרי

½-¾ כוס יוגורט

1 כף חרדל דיז'ון

מתכון מאת:

מלהיטים מחבת ברזל. מתבלים את פרחי הברוקולי במעט שמן זית, מלח ופלפל וצורבים על המחבת. מערבבים בקערית קטנה את היוגורט והחרדל (אפשר לתבל במעט מלח, אבל לא ממש צריך כי הברוקולי מתובל). מגישים את הברוקולי יחד עם הרוטב ומנשנשים בכיף.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017