חטיף ברוקולי צרוב בחרדל ויוגורט
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חטיף ברוקולי צרוב בחרדל ויוגורט

2-1 ראשי ברוקולי צעירים, מופרדים לפרחים

⅓ כוס שמן זית עדין

מלח ים גס

פלפל לבן גרוס טרי

½-¾ כוס יוגורט

1 כף חרדל דיז'ון

מתכון מאת:

מלהיטים מחבת ברזל. מתבלים את פרחי הברוקולי במעט שמן זית, מלח ופלפל וצורבים על המחבת. מערבבים בקערית קטנה את היוגורט והחרדל (אפשר לתבל במעט מלח, אבל לא ממש צריך כי הברוקולי מתובל). מגישים את הברוקולי יחד עם הרוטב ומנשנשים בכיף.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.