פאקורה ברוקולי מקמח חומוס
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פאקורה ברוקולי מקמח חומוס

כל מי שהיה בהודו יודע שהדבר הראשון שעושים אחרי היציאה משדה התעופה וההתמקמות בחדר המלון או האכסניה הוא לרדת לרחוב ולזלול פאקורות. שם עושים אותם עם כרוביות, אבל אין שום סיבה לא להכין אותם עם ברוקולי, שהמהדרין מוסיפים מעליהן עלי כוסברה קצוצים.

3-2 ראשי ברוקולי, מופרדים לפרחים

2-1.5 כוסות קמח חומוס

1 כף כורכום

1 כפית זרעוני כמון כתושים

1 כפית זרעוני כוסברה כתושים

מלח – לפי הטעם

1 כוס מים קרים

1 חלבון ביצה

שמן לטיגון עמוק

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / תוספות

מערבבים כל המרכיבים מלבד פרחי הברוקלי בקערה עמוקה. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר טיגון או צ'יפסר. טובלים את פרחי הברוקולי בבלילה כשהשמן חם ומטגנים עד שהציפוי פריך וזהוב.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017