טאבולה ברוקולי מפתיע
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

טאבולה ברוקולי מפתיע

ראש ברוקולי מגורד לכדי סלט? תודו שלא ציפיתם!

1 ראש ברוקולי

2-1 לימונים בשלים

חופן עלי נענע, קצוצים גס

מלח ים גס – לפי הטעם

½ פלפל ירוק חריף ללא גרעינים, קצוץ דק

1/2-¾ כוס פיסטוקים קלויים עדין

4 כפות שמן זית עדין

מתכון מאת:

מגרדים את ראש הברוקולי על פומפייה דקה. מערבבים עם מלח, פלפל החריף ומיץ לימון ומוסיפים את עלי הנענע. מערבבים ומוסיפים פיסטוק. הגשה: מטפטפים שמן זית ומגישים פושר או קריר.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017