חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פוקאצ'ה סלומון ואבוקדו

150 גר' בצק פוקאצ'ה

80 גר' אבוקדו

60 גר' מוצרלה מגורדת

40 גר' בצל ירוק קצוץ

5 גר' צ'ילי אדום קצוץ

30 גר' סלומון מעושן

10 גר' לימון כבוש

3 גר' מלח גס

3 גר' עלי שמיר

מתכון מאת:

מועכים את האבוקדו בקערה עם מזלג , מוסיפים בצל ירוק קצוץ דק, מלח, מוצרלה מגורדת בפומפייה ומערבבים יחד, פותחים בצק פוקאצ'ה לעיגול, מורחים את התערובת מעט, ואופים בתנור, ביציאת הפוקאצ'ה מפזרים מסביב את הלימון הכבוש הקצוץ וקורעים את הסלומון ומסדרים מעל הפוקאצ'ה, מגישים מיד ומפזרים את עלי השמיר.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017