חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פוקאצ'ה סלומון ואבוקדו

150 גר' בצק פוקאצ'ה

80 גר' אבוקדו

60 גר' מוצרלה מגורדת

40 גר' בצל ירוק קצוץ

5 גר' צ'ילי אדום קצוץ

30 גר' סלומון מעושן

10 גר' לימון כבוש

3 גר' מלח גס

3 גר' עלי שמיר

מתכון מאת:

מועכים את האבוקדו בקערה עם מזלג , מוסיפים בצל ירוק קצוץ דק, מלח, מוצרלה מגורדת בפומפייה ומערבבים יחד, פותחים בצק פוקאצ'ה לעיגול, מורחים את התערובת מעט, ואופים בתנור, ביציאת הפוקאצ'ה מפזרים מסביב את הלימון הכבוש הקצוץ וקורעים את הסלומון ומסדרים מעל הפוקאצ'ה, מגישים מיד ומפזרים את עלי השמיר.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.