חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פוקאצ'ה חצילים ופטה

150 גר' בצק פוקאצ'ה

150 גר' פילה החציל

5 גר' שום פרוס

5 גר' מיורם קצוץ

3 גר' גרעיני כוסברה קלויים

70 גר' גבינת פטה

30 גר' שמן זית

60 גר' יוגורט

מתכון מאת:

פותחים בצק למלבן, מניחים במרכזו שום פרוס ואת הפילה החציל, מעליו את מיורם הקצוץ וגרגרי הכוסברה הכתושה , מעליהם מפזרים את הפטה, סוגרים משני הצדדים, בצורה כזו שנשאר מין כיס באמצע, מטפטפים שמן זית ואופים, ביציאה יוצקים על זה יוגורט ועוד מעט שמן זית ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017