חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פוקאצ'ה חצילים ופטה

150 גר' בצק פוקאצ'ה

150 גר' פילה החציל

5 גר' שום פרוס

5 גר' מיורם קצוץ

3 גר' גרעיני כוסברה קלויים

70 גר' גבינת פטה

30 גר' שמן זית

60 גר' יוגורט

מתכון מאת:

פותחים בצק למלבן, מניחים במרכזו שום פרוס ואת הפילה החציל, מעליו את מיורם הקצוץ וגרגרי הכוסברה הכתושה , מעליהם מפזרים את הפטה, סוגרים משני הצדדים, בצורה כזו שנשאר מין כיס באמצע, מטפטפים שמן זית ואופים, ביציאה יוצקים על זה יוגורט ועוד מעט שמן זית ומגישים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.