מנדלברויט צנובר וגבינת פרמיג
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מנדלברויט צנובר וגבינת פרמיג'אנו (פרמזן)

3 כוסות קמח רב תכליתי

1 כף שטוחה אבקת אפייה

1 כוס צנוברים

½ כף שטוחה מלח גס

8 עלי מרווה, קצוצים דק

1 כפית פלפל לבן, גרוס גס

100 גרם גבינת פרמזן, מגוררת דק

3 ביצים

½ כוס שמן זית עדין

מתכון מאת:

מערבבים את הקמח עם אבקת אפייה, מלח ופלפל. מוסיפים את הפרמיג'אנו, עלי המרווה והצנוברים ומערבבים. מוסיפים את הביצים והשמן, ולשים רק עד קבלת בצק אחיד. אם הבצק יבש מדי – אתם יכולים להוסיף עוד חלמון ביצה. יוצרים 2 נקניקים ארוכים, ומניחים על נייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך כ-20 דקות. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט. פורסים את הנקניקים לפרוסות אלכסוניות בעובי של כ-1 ס"מ, ומניחים את הצד החתוך על נייר האפייה. מחזירים לתנור ואופים בטמפרטורה של 150 מעלות על טורבו במשך כ-15 דקות נוספות, או עד שהעוגיות יבשות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017