3 כוסות קמח רב תכליתי
1 כף שטוחה אבקת אפייה
1 כוס צנוברים
½ כף שטוחה מלח גס
8 עלי מרווה, קצוצים דק
1 כפית פלפל לבן, גרוס גס
100 גרם גבינת פרמזן, מגוררת דק
3 ביצים
½ כוס שמן זית עדין
מערבבים את הקמח עם אבקת אפייה, מלח ופלפל. מוסיפים את הפרמיג'אנו, עלי המרווה והצנוברים ומערבבים. מוסיפים את הביצים והשמן, ולשים רק עד קבלת בצק אחיד. אם הבצק יבש מדי – אתם יכולים להוסיף עוד חלמון ביצה. יוצרים 2 נקניקים ארוכים, ומניחים על נייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך כ-20 דקות. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט. פורסים את הנקניקים לפרוסות אלכסוניות בעובי של כ-1 ס"מ, ומניחים את הצד החתוך על נייר האפייה. מחזירים לתנור ואופים בטמפרטורה של 150 מעלות על טורבו במשך כ-15 דקות נוספות, או עד שהעוגיות יבשות.
תגובות גולשים