מנדלברויט קמח חומוס ועגבניות מיובשות ללא גלוטן
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מנדלברויט קמח חומוס ועגבניות מיובשות ללא גלוטן

3.5 כוסות קמח חומוס

1 כף אבקת אפייה

1 כפית מלח גס

1.5 כפות רוזמרין קצוץ טרי

3 ביצים

¾ כוס שמן זית עדין

½-¾ כוס עגבניות חצי מיובשות בשמן זית, קצוצות דק

מתכון מאת:

מערבבים את הקמח עם אבקת אפייה, מלח ורוזמרין. מוסיפים את הביצים, השמן והעגבניות המיובשות ולשים רק עד לקבלת בצק אחיד. מחלקים את הבצק ל-3 נקניקים ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-22 דקות. מניחים להתקרר, וחותכים לפרוסות בעדינות (הבצק נוטה להתפורר אם לא משתמשים בסכין מסור חדה!!). אופים את העוגיות בטמפרטורה של 150 מעלות על טורבו במשך כ-15 דקות. בגמר האפייה משאירים את דלת התנור פתוחה ומכבים את התנור. נותנים לעוגיות לנוח כך במשך כ-½ שעה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.