מנדלברויט קמח חומוס ועגבניות מיובשות ללא גלוטן
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מנדלברויט קמח חומוס ועגבניות מיובשות ללא גלוטן

3.5 כוסות קמח חומוס

1 כף אבקת אפייה

1 כפית מלח גס

1.5 כפות רוזמרין קצוץ טרי

3 ביצים

¾ כוס שמן זית עדין

½-¾ כוס עגבניות חצי מיובשות בשמן זית, קצוצות דק

מתכון מאת:

מערבבים את הקמח עם אבקת אפייה, מלח ורוזמרין. מוסיפים את הביצים, השמן והעגבניות המיובשות ולשים רק עד לקבלת בצק אחיד. מחלקים את הבצק ל-3 נקניקים ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-22 דקות. מניחים להתקרר, וחותכים לפרוסות בעדינות (הבצק נוטה להתפורר אם לא משתמשים בסכין מסור חדה!!). אופים את העוגיות בטמפרטורה של 150 מעלות על טורבו במשך כ-15 דקות. בגמר האפייה משאירים את דלת התנור פתוחה ומכבים את התנור. נותנים לעוגיות לנוח כך במשך כ-½ שעה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017