חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט מלפפונים קצת אחר

500 גרם מלפפונים קטנים-קטנים

½ כוס עלי נענע קצוצים

½ כוס שמיר קצוץ גס

לרוטב:

2-3 נתחי פילה אנשובי איכותי (רצוי ספרדי או פורטוגלי) קצוץ דק

מלח ים - לפי הטעם

פלפל לבן גרוס טרי לפי הטעם

¼ כוס שמן זית

מיץ משני לימונים בשלים (או לפי הטעם)

מתכון מאת:

חוצים את המלפפונים לאורכם ופורסים כל מחצית לאורך לפרוסות דקות מאוד. מערבבים בקערית מיץ לימון, אנשובי, מלח, פלפל ושמן זית. מערבבים את המלפפונים החתוכים והעלים הקצוצים, מוסיפים את הרוטב ומגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017