חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט מלפפונים קצת אחר

500 גרם מלפפונים קטנים-קטנים

½ כוס עלי נענע קצוצים

½ כוס שמיר קצוץ גס

לרוטב:

2-3 נתחי פילה אנשובי איכותי (רצוי ספרדי או פורטוגלי) קצוץ דק

מלח ים - לפי הטעם

פלפל לבן גרוס טרי לפי הטעם

¼ כוס שמן זית

מיץ משני לימונים בשלים (או לפי הטעם)

מתכון מאת:

חוצים את המלפפונים לאורכם ופורסים כל מחצית לאורך לפרוסות דקות מאוד. מערבבים בקערית מיץ לימון, אנשובי, מלח, פלפל ושמן זית. מערבבים את המלפפונים החתוכים והעלים הקצוצים, מוסיפים את הרוטב ומגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.