סלט שומר, פאקוס ולבבות עוף בגריל
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט שומר, פאקוס ולבבות עוף בגריל

פאקוסים הם מלפפונים ארמנים, קטנים וקשוחים - אם לא הצלחתם למצוא פאקוסים החליפו למלפפונים בלאדי קטנים

:

½ ק"ג לבבות עוף מנוקים ומשופדים

3-4 שומרים מנוקים מהגלדים החיצוניים

4-6 פאקוסים צערים

1 אגודת עלי פטרוזיליה מופרדים מהגבעולים

מיץ מ-2 לימונים

מלח ים גס

פלפל ירוק חריף מגולען קצוץ דק

לתערובת תיבול הלבבות:

1 כפית זרעוני כוסברה

1 כפית גרגרי פלפל שחור

½ כפית זרעוני כמון

שמן זית בנדיבות

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / בשרים

הכנה:

1. כותשים את תערובת התבלינים ומתבלים את לבבות העוף. מערבבים עם שמן הזית.

2. פורסים את הפאקוס דק.

3. חותכים את השומרים לחצי לאורכם ופורסים לפרוסות דקות. משרים במי קרח כשעה.

4. צולים את הלבבות על גריל גחלים חם. נזהרים לא ליבש אותם.

5. מערבבים את פרוסות הפאקוס עם פרוסות השומר שסיננתם ממי הקרח. מוסיפים את עלי הפטרוזיליה, מיץ הלימון, המלח והפלפל החריף הקצוץ. מתבלים במעט שמן זית.

מוסיפים את הלבבות הצלויים ומגישים מייד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017