ברוסקטה תרד שמנת חמוצה
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ברוסקטה תרד שמנת חמוצה

זהו מתכון הכי פשוט בעולם. קוראים לו ברוסקטה אבל אפשר לקרוא לו גם טוסט בגחלים. כמובן שאם בא לכם אתם יכולים לשים במקום התרד פטריות צלויות, עגבניות צלויות או כל דבר אחר שאוהבים.

1 לחם שאור בן יומיים פרוס

½ ק"ג תרד שטוף היטב

2 - ½ 1 גביעי שמנת חמוצה

4 שיני שום ירוק קצוצים דק

½ כוס שמן זית עדין (מזן קורינייקי או ליצ'ינו)

מלח ים גס ופלפל לבן גרוס על פי הטעם

מתכון מאת:

1. מורחים מעט שמן זית על פרוסות הלחם היבש.

2. מאדים את התרד עם מעט שמן זית, 2-3 דקות, רק עד שהוא "נובל" ומחליף את צבעו. מתבלים במלח, פלפל ושום קצוץ.

3. מניחים את פרוסות הלחם על גריל גחלים וצולים עד שהפרוסות מזהיבות (היזהרו! - זה קורה מהר) מניחים מעל כל פרוסה כף גדושה תרד, כף שמנת חמוצה ומטפטפים עוד מעט שמן זית מלמעלה. בוזקים טיפ טיפונת מלח גס ומגישים מייד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017