ברוסקטה תרד שמנת חמוצה
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ברוסקטה תרד שמנת חמוצה

זהו מתכון הכי פשוט בעולם. קוראים לו ברוסקטה אבל אפשר לקרוא לו גם טוסט בגחלים. כמובן שאם בא לכם אתם יכולים לשים במקום התרד פטריות צלויות, עגבניות צלויות או כל דבר אחר שאוהבים.

1 לחם שאור בן יומיים פרוס

½ ק"ג תרד שטוף היטב

2 - ½ 1 גביעי שמנת חמוצה

4 שיני שום ירוק קצוצים דק

½ כוס שמן זית עדין (מזן קורינייקי או ליצ'ינו)

מלח ים גס ופלפל לבן גרוס על פי הטעם

מתכון מאת:

1. מורחים מעט שמן זית על פרוסות הלחם היבש.

2. מאדים את התרד עם מעט שמן זית, 2-3 דקות, רק עד שהוא "נובל" ומחליף את צבעו. מתבלים במלח, פלפל ושום קצוץ.

3. מניחים את פרוסות הלחם על גריל גחלים וצולים עד שהפרוסות מזהיבות (היזהרו! - זה קורה מהר) מניחים מעל כל פרוסה כף גדושה תרד, כף שמנת חמוצה ומטפטפים עוד מעט שמן זית מלמעלה. בוזקים טיפ טיפונת מלח גס ומגישים מייד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.