קציצות ברוקולי
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קציצות ברוקולי

 

המרכיבים:

3 כוסות פרחי ברוקולי

2 ביצים

1 כוס קמח חומוס קלוי (כמו לגונדי)

1 בצל גדול, מגורד דק עם פומפיה

1 כפית כורכום

4 תרמילי הל כתושים

מלח ופלפל - לפי הטעם

לטיגון:

קמח חומוס לקימוח

שמן לטיגון עמוק

מתכון מאת:

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת לחה. מוסיפים ביצה נוספת במידת הצורך (או קמח חומוס במידה והתערובת רטובה מדי) - תפעילו שיקול דעת.

2. טובלים כל קציצה במעט קמח חומוס לקימוח ומטגנים בשמן עמוק וחם מאד עד להזהבה עמוק.

3. מגישים לצד יוגורט ונהנים עד הגג.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017