קציצות ברוקולי
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קציצות ברוקולי

 

המרכיבים:

3 כוסות פרחי ברוקולי

2 ביצים

1 כוס קמח חומוס קלוי (כמו לגונדי)

1 בצל גדול, מגורד דק עם פומפיה

1 כפית כורכום

4 תרמילי הל כתושים

מלח ופלפל - לפי הטעם

לטיגון:

קמח חומוס לקימוח

שמן לטיגון עמוק

מתכון מאת:

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת לחה. מוסיפים ביצה נוספת במידת הצורך (או קמח חומוס במידה והתערובת רטובה מדי) - תפעילו שיקול דעת.

2. טובלים כל קציצה במעט קמח חומוס לקימוח ומטגנים בשמן עמוק וחם מאד עד להזהבה עמוק.

3. מגישים לצד יוגורט ונהנים עד הגג.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.