ברוקולי ובוטנים קלויים
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ברוקולי ובוטנים קלויים

 

המרכיבים:

 

2 ראשי ברוקולי מופרדים לפרחים

¾ כוס בוטנים קלוים

½ כוס עלי בזיליקום

1/2+⅓ כוס שמן בוטנים

2 כפות דבש

1 כף גרגירי חרדל כתושים

3-4 שיני שום

1 פלפל חריף, קצוץ דק

מלח ופלפל - לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / תוספות

אופן ההכנה:

1. מערבבים את פרחי הברוקולי עם שליש כוס שמן בוטנים.

2. מלהיטים מחבת ברזל גדולה וצולים מכל הצדדים 2-3 דקות ולא יותר מדי.

3. כותשים את הבוטנים על קליפתם עם הפלפל החריף, גרגירי החרדל והשום. מוסיפים חצי כוס שמן בוטנים ודבש.

4. מטפטפים את רוטב הבוטנים על פרחי הברוקולי הצלויים ומגישים עם עלי בזיליקום מעל.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017