ברוקולי ובוטנים קלויים
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ברוקולי ובוטנים קלויים

 

המרכיבים:

 

2 ראשי ברוקולי מופרדים לפרחים

¾ כוס בוטנים קלוים

½ כוס עלי בזיליקום

1/2+⅓ כוס שמן בוטנים

2 כפות דבש

1 כף גרגירי חרדל כתושים

3-4 שיני שום

1 פלפל חריף, קצוץ דק

מלח ופלפל - לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / תוספות

אופן ההכנה:

1. מערבבים את פרחי הברוקולי עם שליש כוס שמן בוטנים.

2. מלהיטים מחבת ברזל גדולה וצולים מכל הצדדים 2-3 דקות ולא יותר מדי.

3. כותשים את הבוטנים על קליפתם עם הפלפל החריף, גרגירי החרדל והשום. מוסיפים חצי כוס שמן בוטנים ודבש.

4. מטפטפים את רוטב הבוטנים על פרחי הברוקולי הצלויים ומגישים עם עלי בזיליקום מעל.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.