המרכיבים:
2 ראשי ברוקולי מופרדים לפרחים
¾ כוס בוטנים קלוים
½ כוס עלי בזיליקום
1/2+⅓ כוס שמן בוטנים
2 כפות דבש
1 כף גרגירי חרדל כתושים
3-4 שיני שום
1 פלפל חריף, קצוץ דק
מלח ופלפל - לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. מערבבים את פרחי הברוקולי עם שליש כוס שמן בוטנים.
2. מלהיטים מחבת ברזל גדולה וצולים מכל הצדדים 2-3 דקות ולא יותר מדי.
3. כותשים את הבוטנים על קליפתם עם הפלפל החריף, גרגירי החרדל והשום. מוסיפים חצי כוס שמן בוטנים ודבש.
4. מטפטפים את רוטב הבוטנים על פרחי הברוקולי הצלויים ומגישים עם עלי בזיליקום מעל.
תגובות גולשים