גונדי דג
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

גונדי דג

 

אם אתם מאלו שאוהבים את הים. אל תחששו להכין גונדי שרימפס.


המרכיבים:

לגונדי:

פילטים טחונים מדג ים אחד - פלמידה לבנה תהיה מושלמת!

1 כוס חומוס מושרה טחון

1 כוס בצל ירוק טחון

כורכום טרי, מגורד דק

1 פלפל אדום חריף, מגולען וקצוץ דק

מלח

5 ס"מ (2 כפות) שורש ג'ינג'ר קלוף, מגורד וסחוט

למרק:

2 ליטר ציר דגים מעצמות הדד (בקשו מהמוכר לתת לכם את העצמות שנותרו לאחר הפילוט) או ציר עוף

1 כוס עלי שומר - מהעלים הפנימיים של השומר

מלח

פלפל חריף

2 כוכבי אניס

מיץ מלימון אחד

מתכון מאת:
מתוך: דגים / מרקים

אופן הכנה:

1. מערבבים את תערובת הגונדי ומניחים במקרר ל-10 דקות.

2. מכינים את המרק:מתבלים את ציר העוף/דגים בעלי שומר, כורכום, אניס, מלח ופלפל חריף.

3. יוצרים מהתערובת כדורים בגודל כדור פינג פונג ומכניסים אותם למרק.

4. מבשלים במשך 10-15 דקות ומוסיפים את מיץ הלימון. מגישים לצד אורז לבן.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017