גונדי טלה
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

גונדי טלה

טעים שזה למות!

 

המרכיבים:

לגונדי:

1 כוס חומוס מושרה וטחון

1 כוס בצל טחון

1.5 כוסות טלה טחון (צוואר)

1 כף כורכום טרי טחון

תערובת של 4 תרמילי הל, קורט קינמון, מלח ים גס ופלפל שחור, כתושים במכתש ועלי

למרק:

2 ליטר ציר טלה (ואם לא בא לכם להכין – אפשר גם ציר עוף)

כורכום מגורד טרי או מעט כורכום כתוש

½ שומר, חתוך לקוביות גדולות

3 גבעולי סלרי אמריקאי, חתוך למקטעים של 2 ס"מ

1 אגודת מנגולד אדום או עלי סלק

מלח ופלפל שחור

 

מתכון מאת:
מתוך: בשרים / מרקים

אופן הכנה:

1. מכינים את הגונדי: מערבבים את כל המרכיבים ומניחים במקרר לחצי שעה.

2. יוצרים מהתערובת כדורים בגודל כדור פינג פונג.

3. מכינים את המרק: מתבלים את ציר הטלה בכורכום, מלח, פלפל שחור, שומר וסלרי. מניחים את הכדורים במרק ומבשלים כ-10 דקות.

4. מוסיפים את עלי המנגולד האדום וממשיכים לבשל על אש נמוכה במשך 15 דקות. מגישים לצד אורז לבן

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017