גונדי אסלי מחומוס מושרה וטחון
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

גונדי אסלי מחומוס מושרה וטחון

את האמת להגיד - זה באמת יוצא יותר טוב עם חומוס מושרה וטחון ושווה את המאמץ. אני טחנתי במטחנת הבשר הידנית הישנה של אמא שלי. הסתבכתי טיפ טיפונת, ואז המשכתי לטחון במולינקס, מה שיצא לא פחות טוב.

 

המרכיבים:

לגונדי:

1 כוס חומוס מושרה במים ל-12 שעות לפחות

1 כוס בצל טחון

400 גרם פרגית טחונה

2 כפות שמן

1 שורש כורכום, מגורד דק

מלח

פלפל לבן גרוס טרי

4 תרמילי הל כתושים

למרק:

2 ליטר ציר עוף, עמוק ומסונן

כורכום טרי מגורד

מלח ופלפל לבן גרוס טרי

4 כוסות קייל טרי, קצוץ דק (אם אין קייל - תשכחו ממנו)

 

מתכון מאת:
מתוך: מרקים / עופות

אופן הכנה:

1. טוחנים את החומוס במטחנת בשר, מערבבים עם הבצל הטחון ושאר מרכיבי הקציצות ומניחים לחצי שעה במקרר.

2. יוצרים מתערובת הבשר קציצות בגודל פינג פונג בידיים רטובות.

3. מתבלים את מרק העוף במלח, פלפל וכורכום. מכניסים פנימה את הקציצות ומבשלים כחצי שעה.

4. מוסיפים את הקייל ומבשלים 10-15 דקות נוספות. מגישים לצד אורז לבן.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017