חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

גונדי קמח חומוס קלוי וחזה עוף

 

על פי המתכון הבסיסי שניתן לי רמי, בעל הבית של סלימי.

 

המרכיבים:

לגונדי:

500 גרם חזה עוף טחון

2 בצלים, מגורדים דק

150 גרם קמח חומוס קלוי

4 תרמילי הל, כתושים דק

1 כפית כורכום, כתוש דק

פלפל לבן גרוס טרי - לפי הטעם

מלח - לפי הטעם

3 כפות שמן

למרק:

2 ליטר מרק עוף

1 כף שורש כורכום טרי מגורר

1 כוס חומוס מושרה

מלח ופלפל

מתכון מאת:
מתוך: מרקים / עופות

אופן הכנה:

1. מכינים את הקציצות: מערבבים יחד את כל חומרי הגונדי וטועמים. במידת הצורך מוסיפים עוד מלח ופלפל ומערבבים את התערובת. מכסים את התערובת בניילון ומכניסים למקרר לחצי שעה.

2.מבשלים את מרק העוף עם גרגירי החומוס המושרים, הפלפל והמלח.

3. יוצרים מהתערובת של קציצות הגונדי כדורים גדולים ומבשלים במרק כ-30-40 דקות על אש בינונית. מגישים לצד אורז.

תגובות גולשים

1.

"הרבה פרסים מכינים את הגונדי מבשר בקר וחזה עוף 20 אחוז עוף לדעתי טעים מאוד."

— אורי, הוד השרון | 18.06.16 16:19
יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017