שומר בזעפרן ופיסטוקים
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

שומר בזעפרן ופיסטוקים

אפשר ואפילו רצוי להגיש את השומר עם פרמזן מגורר מלמעלה.

 

המרכיבים:

5-6 שומרים צעירים

קורט זעפרן, פתוח בשתי כפות מים חמים

½-¾ כוס שמן זית עדין

מלח ים גס - לפי הטעם

פלפל לבן גרוס טרי - לפי הטעם

1/2 כוס פיסטוקים קלויים

1/2 כוס יין לבן יבש

1 כוס עלי פטרוזיליה, מופרדת המגבעולים

מיץ סחוט טרי מלימון אחד

מתכון מאת:
  • חוצים את השומרים לאורכם, מניחים בתבנית חרס ומתבלים במלח, פלפל, יין לבן, זעפרן ומיץ לימון.
  • יוצקים מעל שמן זית ומערבבים היטב כך שהשומרים יצופו בתערובת השמן והתבלינים.
  • צולים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות במשך כ-½ שעה, או עד שהם מזהיבים.
  • מוציאים מהתנור, מפזרים מעל פיסטוקים קלויים ועלי פטרוזיליה ומגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.