שיפודי צנונית על גחלים
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

שיפודי צנונית על גחלים

 

 

15-20 צנוניות קטנות טריות

לציר עוף:

½ ליטר ציר עוף

2 כוכבי אניס

2 פלפל שאטה

מלח ים גס - לפי הטעם

מעט פלפל שאטה גרוס

להגשה:

צרור עלי ראשד גרוס

1 לימון בשל

מתכון מאת:
  • מתבלים את ציר העוף בכוכבי אניס, פלפל שאטה ומלח ים גס וחולטים בו את הצנוניות במשך כ-10 דקות על להבה נמוכה. מוציאים מהנוזלים.
  • משפדים על שיפודי ברזל וצורבים על גחלים או על מחבת ברזל גדולה עם מעט שמן זית.
  • מתבלים במלח ובמעט פלפל שאטה גרוס (כדי שלא יהיה חריף).
  • מגישים חם על עלי ראשד רעננים שתובלו במעט לימון. מטפטפים מעל שמן זית ומגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017