שיפודי צנונית על גחלים
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

שיפודי צנונית על גחלים

 

 

15-20 צנוניות קטנות טריות

לציר עוף:

½ ליטר ציר עוף

2 כוכבי אניס

2 פלפל שאטה

מלח ים גס - לפי הטעם

מעט פלפל שאטה גרוס

להגשה:

צרור עלי ראשד גרוס

1 לימון בשל

מתכון מאת:
  • מתבלים את ציר העוף בכוכבי אניס, פלפל שאטה ומלח ים גס וחולטים בו את הצנוניות במשך כ-10 דקות על להבה נמוכה. מוציאים מהנוזלים.
  • משפדים על שיפודי ברזל וצורבים על גחלים או על מחבת ברזל גדולה עם מעט שמן זית.
  • מתבלים במלח ובמעט פלפל שאטה גרוס (כדי שלא יהיה חריף).
  • מגישים חם על עלי ראשד רעננים שתובלו במעט לימון. מטפטפים מעל שמן זית ומגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.