ברוסקטה מנגולד
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ברוסקטה מנגולד

:

8-10 פרוסות לחם יבש מאתמול-שלשום (עדיף להשתמש בלחם שאור אוורירי, כמובן, אבל אפשר גם להשתמש בכל לחם אחר שנשאר לכם).

½ ק"ג עלי מנגולד, מופרדים מהגבעולים הלבנים וקרועים

מלח ים גס – לפי הטעם

4 שיני שום, פרוסות דק

קורט מוסקט

פלפל שחור גרוס, עדין - לפי הטעם

מעט שמן זית עדין

1 כוס שמנת חמוצה "של פעם"

מתכון מאת:

 

מורחים שמן זית במברשת על פרוסות הלחם ומניחים אותן על גריל או על מחבת ברזל לוהטת עם פסים.

צולים עד שהפרוסות מזהיבות.

בינתיים מחממים מחבת רחבה ודקה על להבה גבוהה, מוסיפים לתוכה מעט שמן זית ואת פרוסות השום. אחרי 10 שניות מוסיפים את עלי המנגולד המופרדים מהגבעולים והגרוסים גס.

מקפיצים 2 דקות תוך כדי ערבוב. מתבלים במלח, פלפל שחור ובמעט מוסקט.

הגשה: מניחים מעט מהמנגולד המוקפץ על כל ברוסקטה ומוסיפים מעל 1 כף שמנת חמוצה וביצה עלומה.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.