ברוסקטה מנגולד
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ברוסקטה מנגולד

:

8-10 פרוסות לחם יבש מאתמול-שלשום (עדיף להשתמש בלחם שאור אוורירי, כמובן, אבל אפשר גם להשתמש בכל לחם אחר שנשאר לכם).

½ ק"ג עלי מנגולד, מופרדים מהגבעולים הלבנים וקרועים

מלח ים גס – לפי הטעם

4 שיני שום, פרוסות דק

קורט מוסקט

פלפל שחור גרוס, עדין - לפי הטעם

מעט שמן זית עדין

1 כוס שמנת חמוצה "של פעם"

מתכון מאת:

 

מורחים שמן זית במברשת על פרוסות הלחם ומניחים אותן על גריל או על מחבת ברזל לוהטת עם פסים.

צולים עד שהפרוסות מזהיבות.

בינתיים מחממים מחבת רחבה ודקה על להבה גבוהה, מוסיפים לתוכה מעט שמן זית ואת פרוסות השום. אחרי 10 שניות מוסיפים את עלי המנגולד המופרדים מהגבעולים והגרוסים גס.

מקפיצים 2 דקות תוך כדי ערבוב. מתבלים במלח, פלפל שחור ובמעט מוסקט.

הגשה: מניחים מעט מהמנגולד המוקפץ על כל ברוסקטה ומוסיפים מעל 1 כף שמנת חמוצה וביצה עלומה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017