חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

גרמולטה של שום ירוק לדג

גרמולטה היא תערובת תיבול איטלקית שמגישים עם אוסובוקו במטבח האיטלקי הקלאסי.

5 שיני שום ירוקות קלופות

2-3 כפות שמיר טרי קצוץ

2-3 כפות נענע טרייה קצוצה

½1 כפות קליפת לימון מגוררת

½ כוס שמן זית

½ פלפל ירוק חריף קצוץ דק

מלח-ים גס לפי הטעם

דגי ים קטנים או ברבוניות

קמח לציפוי הדגים

מתכון מאת:

מועכים את שיני השום עם קליפת הלימון והמלח במכתש ועלי. מוסיפים את עלי השמיר והנענע הקצוצים ואת הפלפל הירוק החריף. מערבבים עם השמן, טועמים ומוסיפים מלח, אם צריך.

טובלים את הדגיגונים בקמח ומטגנים אותם בשמן עמוק. מוציאים אותם מהמחבת כשהם פריכים.

מניחים על מגבות נייר לספיגת שאריות השמן, מגישים עם הגרמולטה ומתענגים.

במקום דגים אפשר להגיש את הגרמולטה עם חזה עוף מטוגן במחבת.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017