חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

גרמולטה של שום ירוק לדג

גרמולטה היא תערובת תיבול איטלקית שמגישים עם אוסובוקו במטבח האיטלקי הקלאסי.

5 שיני שום ירוקות קלופות

2-3 כפות שמיר טרי קצוץ

2-3 כפות נענע טרייה קצוצה

½1 כפות קליפת לימון מגוררת

½ כוס שמן זית

½ פלפל ירוק חריף קצוץ דק

מלח-ים גס לפי הטעם

דגי ים קטנים או ברבוניות

קמח לציפוי הדגים

מתכון מאת:

מועכים את שיני השום עם קליפת הלימון והמלח במכתש ועלי. מוסיפים את עלי השמיר והנענע הקצוצים ואת הפלפל הירוק החריף. מערבבים עם השמן, טועמים ומוסיפים מלח, אם צריך.

טובלים את הדגיגונים בקמח ומטגנים אותם בשמן עמוק. מוציאים אותם מהמחבת כשהם פריכים.

מניחים על מגבות נייר לספיגת שאריות השמן, מגישים עם הגרמולטה ומתענגים.

במקום דגים אפשר להגיש את הגרמולטה עם חזה עוף מטוגן במחבת.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.