חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת עלי גפן עם בשר טלה

עלי גפן צעירים

½ ק"ג אורז עגול

½ כוס שמן זית עדין

½  ק"ג בשר טלה קצוץ בסכין דק דק

לתערובת התבלינים: פלפל אנגלי, מוסקט, הל, פלפל לבן.

אגודת בצל ירוק קצוצה דק דק

½ כוס שקדים

½ כוס פיסטוקים

½ ליטר ציר עוף חם

½1-1 כוס סוביניון בלאן

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: אפייה / בשרים

חולטים את האורז העגול במים רותחים ומשהים למס' דקות ומסננים בסיום. מערבבים את בשר הטלה הקצוץ עם הבצל הירוק, האורז העגול החלוט, התבלינים שכתשתם במכתש ועלי, השקדים והפיסטוקים. מוסיפים מעט שמן זית ומתבלים במלח ים גס.

משטחים את עלי הגפן הצעירים על תבנית קוגלהוף או תבנית עוגות שמרים עגולה עם חור באמצע ומרפדים גם את כל הדפנות. ממלאים את התבנית המרופדת בתערובת האורז והבשר שהכנתם. מכסים בעלי גפן נוספים. יוצקים יין לבן סוביניון וציר עוף ואופים כשעה בתנור מחומם מראש לטמפ' של 180 מעלות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.