סופגניות קלאסיות
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סופגניות קלאסיות

1 קילו קמח לבן

¾ כוס סוכר

5 חלמונים

100 גרם חמאה רכה

2 כפות ברנדי

1 כף גרידת לימון

50 גרם שמרים טריים

1 כפית מלח

2.5 כפות מים

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים / חגים

מנפים את הקמח לקערת הלישה, מפוררים לתוכו את השמרים ולשים עם המים, הסוכר, החלמונים, החמאה, הברנדי, גרידת הלימון והמלח. עד לקבלת בצק לא-רך מדי בטקסטורה של חלה (קצת יותר רטובה).

מתפיחים כשעה. מחלקים ל-40 כדורים קטנים, מניחים על נייר אפייה מקומח קלות ועוטפים בניילון (לא נצמד). מתפיחים כשעה נוספת או עד שהבצק מרגיש לכם אוורירי.

מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת עד לטמפרטורה של 160 מעלות צלזיוס.

מטגנים את הסופגניה משני הצדדים, מוציאים ומניחים על תבנית עם נייר סופג.

כשמתקררות הסופגניות מזריקים לתוכן ריבת תות.

מתכונים נוספים לסופגניות

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.