חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

תפוחי אדמה ברוטב עגבניות חריף

1 קילוגרם תפוחי אדמה גמדיים חצויים

1 קילוגרם עגבניות בשלות ועסיסיות

כוס (חצי ועוד חצי) שמן זית עדין

4-3 פלפלים אדומים חריפים מגולענים וקצוצים דק

חצי כוס עלי בזיליקום מופרדים

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:

מחממים במחבת גדולה ורחבה חצי כוס שמן זית, ומטגנים בה את תפוחי האדמה הגמדיים עד שהם מזהיבים.

בינתיים חותכים את העגבניות לקוביות ומטגנים במחבת נוספת בחצי כוס שמן הזית השנייה, יחד עם הפלפלים האדומים החריפים שקצצתם.

מבשלים עד שנוצר רוטב סמיך. בשלב הזה צריך קצת סבלנות. אנחנו רוצים למרכז את טעמן של העגבניות. אל תמהרו מדי!

כשהרוטב מוכן, מוסיפים את תפוחי האדמה המטוגנים לסיר עם רוטב העגבניות המרוכז וממשיכים בבישול עוד 10 דקות. אם צריך מוסיפים טיפ-טיפונת מים.

מפזרים את עלי הבזיליקום מלמעלה ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017