חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

תפוחי אדמה גמדיים ועדשים שחורות

1 קילוגרם תפוחי אדמה מנוקים

2 כוסות עדשים שחורות שטופות במסננת

2 בצלים בינוניים קצוצים בינוני-גס

שלושה רבעים עד 1 ליטר ציר עוף ביתי מסונן וחם

1 כפית זירעוני כמון כתושים

חצי כפית פלפל שחור גרוס גס

חצי כוס שמן זית עדין

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: תוספות

מחממים את שמן הזית בסיר שטוח. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שמזהיב קלות.

מוסיפים את הפלפל השחור ואת הכמון שכתשתם, ומהר מאוד (כ-20 שניות), כדי שהכמון לא יישרף, אחר כך מוסיפים את העדשים.

מערבבים ומוסיפים את ציר העוף החם. מוסיפים את תפוחי אדמה הנקיים, ומבשלים כ-30 דקות על להבה קטנה.

מתבלים במלח לפי הטעם ומגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017