חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

כרוב אדום מוקפץ עם אפרסקים

1 כרוב אדום בינוני

4 אפרסקים גדולים לבנים מוצקים (לא רכים מדי)

3 כפות חומץ בלסמי איכותי ומרוכז

1 כף שטוחה גרגירי פלפל אדום כתושים

שליש עד חצי כוס שמן זית עדין

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

חותכים את הכרוב לרצועות בינוניות דקות (מוציאים את הגזע הלבן), חותכים את האפרסקים לשמיניות לאורכם.

מחממים מחבת שטוחה ושמים בה את שמן הזית ואת הכרוב. מקפיצים במשך 2-3 דקות. מוסיפים את הבלסמי.

אם הכרוב לא מתוק דיו אפשר להוסיף מעט סוכר קנים (ואם אין, סוכר דמררה בהיר) בלי פחד. מוסיפים את הפלפל האדום הכתוש. מוסיפים את המלח ואת האפרסקים. מקפיצים עוד כמה דקות ומגישים מיד.

אפשר להוסיף עלי רוזמרין אחדים, למי שאוהב.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017