חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

כרוב אדום מוקפץ עם אפרסקים

1 כרוב אדום בינוני

4 אפרסקים גדולים לבנים מוצקים (לא רכים מדי)

3 כפות חומץ בלסמי איכותי ומרוכז

1 כף שטוחה גרגירי פלפל אדום כתושים

שליש עד חצי כוס שמן זית עדין

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

חותכים את הכרוב לרצועות בינוניות דקות (מוציאים את הגזע הלבן), חותכים את האפרסקים לשמיניות לאורכם.

מחממים מחבת שטוחה ושמים בה את שמן הזית ואת הכרוב. מקפיצים במשך 2-3 דקות. מוסיפים את הבלסמי.

אם הכרוב לא מתוק דיו אפשר להוסיף מעט סוכר קנים (ואם אין, סוכר דמררה בהיר) בלי פחד. מוסיפים את הפלפל האדום הכתוש. מוסיפים את המלח ואת האפרסקים. מקפיצים עוד כמה דקות ומגישים מיד.

אפשר להוסיף עלי רוזמרין אחדים, למי שאוהב.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.