חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סטייק כרוב אדום בחמאה, דבש וליים

מתכון פשוט ומהיר שמוציא מהכרוב האדום הזה פצצות

1 כרוב אדום פרוס לפרוסות עבות

2 כפות דבש הדרים

מיץ מליים או מליים וחצי לפי הטעם

75 גרם חמאה מזוקקת (מכינים מ-100 גרם חמאה רגילה)

מלח ים גס ופלפל לבן גרוס לפי הטעם

מתכון מאת:

מחממים מחבת שטוחה ורחבה מאוד.

מוסיפים לתוכה את החמאה ואת פרוסות הכרוב, וצורבים בזהירות משני הצדדים מבלי שהפרוסות יתפרקו (הופכים עם מרית רחבה).

אחרי כמה דקות מוסיפים את הדבש ואת הליים, ובוזקים מלח ופלפל לבן לפי הטעם.

מחכים שהדבש יתקרמל מעט ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.