חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סטייק כרוב אדום בחמאה, דבש וליים

מתכון פשוט ומהיר שמוציא מהכרוב האדום הזה פצצות

1 כרוב אדום פרוס לפרוסות עבות

2 כפות דבש הדרים

מיץ מליים או מליים וחצי לפי הטעם

75 גרם חמאה מזוקקת (מכינים מ-100 גרם חמאה רגילה)

מלח ים גס ופלפל לבן גרוס לפי הטעם

מתכון מאת:

מחממים מחבת שטוחה ורחבה מאוד.

מוסיפים לתוכה את החמאה ואת פרוסות הכרוב, וצורבים בזהירות משני הצדדים מבלי שהפרוסות יתפרקו (הופכים עם מרית רחבה).

אחרי כמה דקות מוסיפים את הדבש ואת הליים, ובוזקים מלח ופלפל לבן לפי הטעם.

מחכים שהדבש יתקרמל מעט ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017