חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

דג ים במיסו לבן ובזרעי שומר

1 קילוגרם פילה דג ים (לוקוס, אינטיאס, מוסר) חתוך למנות במשקל 150 גרם נטו

2-3 כפות מיסו לבן

שלושה רבעים כוס יין קינוח לבן ואיכותי מאוד

1 כף זרעי שומר

3 כפות שמן זית עדין

1 כפית גדושה גרגירי פלפל לבן

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: דגים

משרים את פילה הדג במיסו הלבן, בשמן הזית העדין וביין הקינוח.

מוסיפים למשרה את זרעי השומר ואת גרגירי הפלפל הלבן שכתשתם בעלי ומכתש.

משהים במקרר למשך שעות אחדות מכוסה בניילון.

מחממים גריל פחמים, או מחבת ברזל עד שהיא מתלהטת. צולים את פילה הדג כשהעור כלפי מקור החום (הגריל או המחבת) במשך כמה דקות והופכים לצד השני.

ממליחים קלות במלח ים גס לפי הטעם, וממשיכים בצלייה עוד 2-3 דקות תוך כדי שמברישים במשרה שבו הושרה הדג.

מגישים מיד עם איזשהו סלט טוב.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.