חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לחם שאור קשקבל

לחם זה מיועד למטיבי לסת ולכאלו שיש להם שאור בבית. אם אין שאור, אפשר להחליף את השאור בקמח ומים בפרופורציה של 1:1 ולהוסיף שמרים טריים (30 גרם)

700 גרם שאור בהיר

450 גרם מים מינרליים קרים

450 גרם קמח מלא אורגני

300 גרם קמח כוסמת אורגני

300 גרם קמח חיטה בהיר אורגני

250 גרם גבינת קשקבל מגורדת

25 גרם בזיליקום טרי קצוץ דק

30 גרם מלח

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

מערבבים את כל חמורי הבצק חוץ מהגבינה, הבזיליקום והמלח עד לקבלת בצק אחיד. לשים במשך מס' דקות, אם הבצק רך לכם מדי אתם יכולים להוסיף קמח בלי דאגות. מוסיפים את המלח, הגבינה המגורדת והבזיליקום הטרי הקצוץ. לשים עוד מס' דקות. מניחים מכוסה בניילון לתפיחה לשעתיים – עד שעתיים וחצי בטמפרטורת החדר. 

יוצרים 2 ככרות לחם מאורכים, מכסים בניילון, מניחים לתפיחה נוספת של במקרר של 8 שעות.מוציאים מהמקרר ומתפיחים עוד שעתיים או עד שהבצק מרגיש מוכן לאפייה. אופים בתנור בחום של 210 מעלות עם אדים כ- 30 דקות. מנמיכים את הטמפ' ל- 180 וממשיכים באפייה עוד כ- 30 דקות. מוציאים ומניחים להתקרר על רשתות אפייה לצינון.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.