חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

גזר צלוי ברוזמרין

8-10 גזרים בינוניים צעירים ומתוקים

1 ענף רוזמרין רענן

שליש עד חצי כוס שמן זית עדין

חצי עד שלושה רבעים כוס יין קינוח איכותי

6-7 שיני שום לא קלופות

מלח ים גס ופלפל לבן גרוס דק לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: תוספות

קולפים את הגזרים וחותכים לאורכם לרבעים.

מפרידים את עלי הרוזמרין מהגבעול, מערבבים את הגזרים החתוכים עם שמן הזית, ומניחים על תבנית אפייה שטוחה מחרס.

מפזרים מעל את הרוזמרין. מניחים בין הגזרים את שיני השום.

בוזקים מלח ים ופלפל לבן גרוס גס בנדיבות. מרטיבים ביין הקינוח, צולים בתנור שחומם מראש ל-230 מעלות כ-25 עד 30 דקות, או עד שהגזר משחים ומתרכך כהלכה.

מגישים ליד עוף צלוי או דג.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017