חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט גזר וויניגרט חרדל

8-10 גזרים בינוניים טובים

מיץ מ-2 לימונים בשלים

שליש כוס שמן זית עדין

1 כפית גדושה חרדל דיז'ון

1 כף גדושה חרדל דיז'ון

2 כוסות עלי פטרוזיליה מופרדים

מלח ים ופלפל לבן גרוס טרי לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

קולפים ומגרדים את הגזרים על הצד הדק של הפומפייה.

מערבבים את מיץ הלימון עם החרדל ועם שמן הזית ושופכים על הגזר המגורר.

מתבלים במלח ובפלפל לבן גרוס טרי. מוסיפים את עלי הפטרוזיליה, מערבבים היטב בלי למעוך את העלים, ומגישים מיד, ליד שניצל או סתם כך.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017