חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט גזר וויניגרט חרדל

8-10 גזרים בינוניים טובים

מיץ מ-2 לימונים בשלים

שליש כוס שמן זית עדין

1 כפית גדושה חרדל דיז'ון

1 כף גדושה חרדל דיז'ון

2 כוסות עלי פטרוזיליה מופרדים

מלח ים ופלפל לבן גרוס טרי לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

קולפים ומגרדים את הגזרים על הצד הדק של הפומפייה.

מערבבים את מיץ הלימון עם החרדל ועם שמן הזית ושופכים על הגזר המגורר.

מתבלים במלח ובפלפל לבן גרוס טרי. מוסיפים את עלי הפטרוזיליה, מערבבים היטב בלי למעוך את העלים, ומגישים מיד, ליד שניצל או סתם כך.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.